Ejjeli lampa beepitett diffuzorral...
Ejjeli lampa beepitett diffuzorral...

Ejjeli lampa beepitett diffuzorral Gosund LB2 Tuya

2040013
Elfogyott – feltöltés alatt
129,00 lei
Adóval együtt

Leiras:


Marka: Gosund

Modell: LB2

Bemenet: 5V

Aram: 1A

Vilagos szinek: RGB + feher

Szinhomerseklet: 2700K

Szinvisszaadasi index: 80Ra

Fenyero: 50lm

Kompatibilitas: Amazon Alexa, Google Assistant

Wi-Fi csatlakozasi frekvencia: 2,4 GHz

Egyeb beepitett digitalis: ora, alkalmazasvezerles, beepitett hangszoro

Alkalmazas: Gosund es Smartlife (Tuya)

 

Gosund LB2 okos szomszed hangszoroval



Az LB2 ejjeli lampa tokeletes megoldas minden haloszobaba, legyen az kicsi, nagy vagy nagyobb. Olyan hangszoroval van felszerelve, amely vezetek nelkuli kapcsolaton keresztul tud zenet lejatszani a telefonnal. Az alkalmazas segitsegevel valtoztathato szine, fenyereje, de mukodesenek programozasa is. A lampa kompatibilis a Google Assistant es az Amazon Alexa szolgaltatassal, es a 2,4 GHz-es Wi-Fi savon mukodik.



1.jpg




16 millio szin



Valasszon az RGB paletta szinei kozul, es vilagitsa meg haloszobajat vagy gyermeke haloszobajat a dekoraciohoz vagy kedvenc szinehez. Vilagositsa es halvanyitsa a fenyt szukseg szerint, es hagyja, hogy az elalvas kellemesebb legyen.



2.jpg




Beepitett zene



A lampa beepitett felvetelekkel segit elaludni. Ezek koze tartozik a madarak hangja, az ocean hullamai, a vizfolyas, az erdo hangjai, valamint az altatodalok. Tokeletes megoldas a meg jobb alvashoz.



5.jpg




Alkalmazasvezerles



Vezerelje a lampa kepessegeit kozvetlenul az alkalmazasbol. Valtoztassa meg fenyet, fenyerejet, vagy egyszeruen programozza be, hogy a megfelelo idoben kapcsoljon ki. Programozza be, hogy jelezze az idosebb gyerekeknek, hogy ideje lefekudni, vagy kapcsolja ki, mielott elalszik.



3.jpg




Kulonbozo napszakokhoz



Programozza be a szint es a fenyerot a napszaktol fuggoen. Hagyja abba, hogy hany ora van – a lampa szine megmondja. Ha azonban a hagyomanyos idoellenorzesi modot reszesiti elonyben, akkor a keszulekbe egy attekintheto elektronikus ora kerult beepitesre, amelyrol akar az ejszaka kozepen is leolvashato az ido.



6.jpg




Kompatibilitas az asszisztensekkel



A Google Assistant es az Alexa kompatibilitasnak koszonhetoen hangutasitasokat adhat a lampanak a kepessegek vezerlesehez. Csatlakoztassa a lampat az intelligens otthon okoszisztemajahoz, hogy szabalyozza a haz osszes vilagitasat. Tanitsa meg gyermekeit hangutasitasokra, es hagyja, hogy a szorakozas folytatodjon.




4.jpg





No reviews

2 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.