ORBIS latszolagos reflektorfeny,...
ORBIS latszolagos reflektorfeny,...
ORBIS latszolagos reflektorfeny,...
ORBIS latszolagos reflektorfeny,...

ORBIS latszolagos reflektorfeny, arany, fehér, szürke, fekete, fa vagy beton

2220032
Raktáron
114,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Izzo: GU10, 1x40W, 1x12W LED, 50-60Hz, ~220-230V, IP20, I. osztalyu keszulek

Az izzot nem tartalmazza.

Meretek: 10/10/10 cm

Anyaga: beton, fa, aluminium (szurke, feher, fekete, antracit)

Szin: szurke, feher, fekete, antracit, beton, termeszetes fa, arany

Szín
  • Szürke
  • Fehér
  • Fekete
  • Antracit szürke
  • Auriu
  • Konkrét
  • Természetes fa

 

Beton, fa vagy alumínium mennyezeti lámpa

Ipari belső térbe, tetőtérbe keres világítást? Vagy talán egy meleg vagy modern belső világítás? Ismerje meg az ORBIS minimalista mélysugárzók kollekcióját, melyeket egyszerre jellemez az egyszerűség és a funkcionalitás. Egyedileg vagy szettben szerelve gyönyörű elrendezést alakíthat ki belső terében!

Konnyen tisztithato

Egy egyszeru torlokendovel elegendo a lampa por tisztitasahoz. Az ORBIS Beton mennyezeti lampa egyszeru formaju, konnyen karbantarthato. Nincs tobb hosszu takaritas!

Gyors es praktikus telepites

Az ORBIS Beton mennyezeti lampat gyorsan es konnyeden felszerelheti a mennyezetre. A praktikus feluletre szereles azt jelenti, hogy mindossze nehany percet vesz igenybe, hogy elvezze a gyonyoru ragyogast az egesz szobaban.

Sok rendezesi lehetoseg

A lampa kis meretenek koszonhetoen tobb darabbol is egyedi kompoziciot keszithet. A nyers es minimalista dizajn nagyszeruen mutat minden ipari stilusu helyisegben.

Az egyedi hangulat

A mennyezeti lampa gipsz-cement masszabol keszul, amely sokkal konnyebb, mint a hagyomanyos beton, megkonnyitve a beepitest. Ugyanakkor megorzi a beton osszes vizualis aspektusat, termeszetes karaktert adva a belso ternek.

Barmilyen szinu es erossegu

A meleg vagy a hideg fenyt szereted jobban? Szeretne, hogy konnyen eloszlassa a sotetseget, vagy jol megvilagitsa az egesz helyiseget? Nem tud donteni? Az ORBIS lampaval nem kell kompromisszumot kotnie: a cserelheto GU10* izzoknak koszonhetoen pontosan a kivant hatast erheti el. Valasszon barmilyen szint es fenyerot, es elvezze a benned rejlo almodozo legkort. *az izzot nem tartalmazza

Konnyu izzocsere

Amikor az izzo elromlik, egyszeruen cserelje ki – gyorsan, olcson es barmikor. A cserelheto LED-izzok hasznalatanak koszonhetoen On nem viseli a teljes lampa cserejenek koltsegeit, mint a LED-modulok eseteben. Gazdasagos es kenyelmes megoldas.

Szin
Aranysárga
Beton
Feher
Fekete
Gri antracit
Lemn natural
Szürke
50 elem
5902622425023
SL.0021
No reviews

5 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.