copy of ORBIS fali lampa, kulonbozo...
copy of ORBIS fali lampa, kulonbozo...
copy of ORBIS fali lampa, kulonbozo...
copy of ORBIS fali lampa, kulonbozo...

copy of ORBIS fali lampa, kulonbozo kivitelben, arany, fehér, szürke, fekete, fa vagy beton

2220050
Raktáron
229,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Izzo: G9, 1x40W, 1x12W LED, 50-60Hz, ~220-230V, IP20, I. keszulekosztaly

Az izzot nem tartalmazza.

Meretek: 10/12/10 cm

Anyaga: beton, fa, aluminium (szurke, feher, fekete, antracit)

Szín
  • Szürke
  • Fehér
  • Fekete

 

Beton, fa vagy aluminium fali ratet

Ipari belso terbe, tetoterbe keres vilagitast? Vagy talan egy meleg vagy modern belso vilagitas? Ismerje meg az ORBIS kollekciot: minimalista melysugarzok, melyeket egyszerre jellemez az egyszeruseg es a funkcionalitas. Egyedileg vagy szettben szerelve gyonyoru elrendezest alakithat ki belso tereben!

Konnyen tisztithato

Egy egyszeru torlokendovel elegendo a lampa por tisztitasahoz. Az ORBIS Beton mennyezeti lampa egyszeru formaju, konnyen karbantarthato. Nincs tobb hosszu takaritas!

Gyors es praktikus telepites

Az ORBIS Beton mennyezeti lampat gyorsan es konnyeden felszerelheti a mennyezetre. A praktikus feluletre szereles azt jelenti, hogy mindossze nehany percet vesz igenybe, hogy elvezze a gyonyoru ragyogast az egesz szobaban.

Sok rendezesi lehetoseg

A lampa kis meretenek koszonhetoen tobb darabbol is egyedi kompoziciot keszithet. A nyers es minimalista dizajn nagyszeruen mutat minden ipari stilusu helyisegben.

Az egyedi hangulat

A mennyezeti lampa gipsz-cement masszabol keszul, amely sokkal konnyebb, mint a hagyomanyos beton, megkonnyitve a beepitest. Ugyanakkor megorzi a beton osszes vizualis aspektusat, termeszetes karaktert adva a belso ternek.

Barmilyen szinu es erossegu

A meleg vagy a hideg fenyt szereted jobban? Szeretne, hogy konnyen eloszlassa a sotetseget, vagy jol megvilagitsa az egesz helyiseget? Nem tud donteni? Az ORBIS lampaval nem kell kompromisszumot kotnie: a cserelheto GU10* izzoknak koszonhetoen pontosan a kivant hatast erheti el. Valasszon barmilyen szint es fenyerot, es elvezze a benned rejlo almodozo legkort. *az izzot nem tartalmazza

Konnyu izzocsere

Amikor az izzo elromlik, egyszeruen cserelje ki – gyorsan, olcson es barmikor. A cserelheto LED-izzok hasznalatanak koszonhetoen nem kell viselnie a teljes lampa cserejenek koltseget, mint a LED-modulok eseteben. Gazdasagos es kenyelmes megoldas.

Szin
Feher
Fekete
Szürke
50 elem
5903282706590
SL.0660
No reviews

5 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.