Elektromos ontozoszivattyu PartnerPRO...
Elektromos ontozoszivattyu PartnerPRO...
Elektromos ontozoszivattyu PartnerPRO...

Elektromos ontozoszivattyu PartnerPRO akkumulatorral, 12L

2170071
Raktáron
209,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Uzemi homerseklet: 1°C es 40°C kozott

Munkaterulet: 460 m2

Nyomas: 0,2-0,3 MPa.

Akkumulator: 12V8AH

Tartaly terfogata: 12 l

 

Permetezo szivattyu Akkumulatorral 12L PARTNER PRO

Egy olyan vilagban, ahol a technologia osszefonodik a kezi munkaval, a 12 literes PARTNER PRO akkus permetezoszivattyu innovativ es hatekony eszkoz a noveny- es kertgondozasban. Csucsteljesitmenyevel es lenyugozo jellemzoivel ez a szivattyu ujradefinialja a szabvanyokat a teruleten.

1°C es 40°C kozotti uzemi homersekletevel a PARTNER PRO szivattyu sokfele idojarasi korulmenyhez alkalmazkodik, lehetove teve a felhasznalo szamara, hogy kenyelmesen dolgozhasson kulonfele kornyezetekben. Legyen szo novenyekrol az uveghazban vagy a szabadban, ez a szivattyu keszen all az On igenyeinek kielegitesere.

A boseges, 12 literes urtartalommal a tal terfogata boseges permetletartalekot biztosit, csokkentve a gyakori utantoltesek szuksegesseget, es novelve a munkavegzes hatekonysagat. Ez a funkcio elengedhetetlen ahhoz, hogy lepest tartson a hosszabb munkaknal vagy a nagy munkateruleteken.

A szivattyu kivalo teljesitmenye nem all meg itt. A lenyugozo, 60 es 80 centimeter kozotti permetezesi sugar lehetove teszi a novenyek gyors es egyenletes lefedeset, optimalis gondozast es minosegi eredmenyeket biztositva. A 45 cm-es permetezesi kerulet kiegesziti ezt a funkciot, biztositva, hogy a noveny minden szeglete megkapja a szukseges figyelmet es taplalekot.

A PARTNER PRO szivattyu masik elonye a spray tipusa - Jet. Pontos vezerlest es a folyadek hatekony celzasat biztositja, lehetove teve a felhasznalo szamara, hogy pontosan ott alkalmazza az anyagot, ahol szuksege van ra, elkerulve a pazarlast, valamint idot es eroforrasokat takarithat meg.

Az optimalis, 0,2 es 0,3 MPa kozotti uzemi nyomas biztositja, hogy minden csepp folyadek egyenletesen es hatekonyan oszlik el anelkul, hogy karositana a novenyt vagy a kornyezetet. Ez a funkcio javitja a kezeles minoseget es a vegeredmenyt.

A szivattyu jelentos ujitasa az eros 12V8AH akkumulator beepitese. Ez a technologia szuksegtelenne teszi a kabelek vezeteset vagy a kulso aramforrasok kereseset, es soha nem latott mozgasszabadsagot kinal. A felhasznalok konnyeden mozoghatnak a kertben vagy a munkateruleten a kabelek vagy aljzatok kenyszere nelkul, ami noveli a hatekonysagot es a kenyelmet munka kozben.

A nagy, 460 negyzetmeteres munkateruletevel a PARTNER PRO akkus permetezoszivattyu idealis otthoni es professzionalis kerteszek szamara. Akar lakossagi kerteszkedeshez, akar szelesebb koru mezogazdasagi munkakhoz hasznaljak, ez a szivattyu kiveteles teljesitmenyt es minosegi eredmenyeket biztosit.

Osszefoglalva, a 12 literes PARTNER PRO akkus szoroszivattyu kivalo valasztas azok szamara, akik hatekony, kenyelmes es innovativ novenyapolasi eszkozt keresnek. Fejlett jellemzoivel es csucsteljesitmenyevel ez a szivattyu kiemelkedik a terepen, problemamentes munkatapasztalatot es kivalo eredmenyeket biztosit a felhasznaloknak.

30 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.