Blitzwolf BW-V2 mini projektor, Full...
Blitzwolf BW-V2 mini projektor, Full...
Blitzwolf BW-V2 mini projektor, Full...

Blitzwolf BW-V2 mini projektor, Full HD, LCD, alb

2060014
Elfogyott – feltöltés alatt
1 065,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Marka: Blitzwolf

Modell: BW-V2

feher szin

Kijelzo tipusa: LCD

Felbontas: 1920x1080p

Keparany: 16:9

Vetitesi terulet: 84-150"

Vetitesi arany: 1,4:1

Trapeztorzitas: automatikus fuggoleges korrekcio, kezi oldaliranyu beallitas lehetseges

Trapeztorzitasi fokok: ±40°

Wi-Fi: 2,4G + 5G

Bluetooth: 5.0 (csatlakozhat kulso egerhez, hangszorohoz vagy taviranyitohoz)

Vezetek nelkuli kapcsolat: Igen

Android: 9.0

Fenyero: 200 ANSI lumen

Elektronikus fokuszbeallitas: Nem, csak kezi

Memoria: Cache 2GB + eMMC 32GB

Teljesitmenyfelvetel: 65W

Meretek: 190x130x140mm

Suly: 1,25 kg

Hangszorok: 5W x 2

Bemenetek/kimenetek:

 

Blitzwolf BW-V2 projektor / feher mini projektor



Erezd magad egy moziban, barhol is vagy. A Blitzwolf BW-V2 projektor 1080p felbontasu es automatikus torzitaskorrekciot kinal. Android 9.0-n mukodik, igy szabadon hasznalhatod az olyan alkalmazasokat, mint a Netflix es a YouTube. A keszulek 2,4G/5G Wi-Fi kapcsolatot fogad, es akar 150 huvelykes kepatloju kepeket is kepes megjeleniteni. Erdemes megjegyezni a 2 beepitett 5 W-os hangszorot is, amelyek eros es tiszta hangzast biztositanak.




2.jpg




Kivalo kepminoseg




A Blitzwolf segitsegevel egyetlen reszletet sem hagy ki. A BW-V2 projektor 1920x1080p felbontasu, es 4K fajlokat is fogad. Magas fenyereje miatt is figyelemre melto. Mindez elosegiti a tiszta, reszletgazdag kepet, amely elenk, termeszetes szinekkel orvendezteti meg. Mostantol kenyelmesen nezhet filmeket, jatszhat, prezentaciokat keszithet, es megmutathatja szeretteinek nyaralasi fotoit!




1.jpg




Android 9.0




Elvezze a kenyelmesebb projektor elmenyt. A BW-V2 Android 9.0 operacios rendszert hasznal, ami rendkivul egyszeruve teszi a hasznalatat es konnyu hozzaferest biztosit szamos erdekes funkciohoz. Lehetove teszi tovabba az olyan alkalmazasok kenyelmes hasznalatat, mint a Miracast es az Airplay, valamint a YouTube-on, a Netflixen es egyebeken elerheto videok megtekinteset. Csak nehany kattintas szukseges!




7.jpg





Barmilyen helyisegben jol mukodik




Hozz letre sajat szinhazat, ahol csak akarod. A BW-V2 kivetitovel 84-150 huvelyk atloju kepet vetithet ki 2,6-4,65 m tavolsagbol, igy kis es nagy helyisegekbe is tokeletes. A keszulek emellett automatikus trapezkorrekcios funkcioval is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a leheto legrovidebb idon belul kepes kijavitani az eltolodasabol adodo hibakat.




4.jpg






Szeleskoru kompatibilitas





A kivetito szamos porttal rendelkezik, beleertve az USB-t, a HDMI-t es a 3,5 mm-es mini jack csatlakozot. Ez azt jelenti, hogy konnyeden csatlakoztathat hozza kulonfele eszkozoket, peldaul telefont, laptopot, USB-meghajtot vagy tovabbi hangszorot. A kivetito tamogatja a vezetek nelkuli kapcsolatot is 2,4G/5G Wi-Fi-n keresztul. A lehetosegek valoban hatalmasak – hasznalja a projektort, ahogy akarja, es elvezze a szabadsagot!




3.jpg




Tovabbfejlesztett kialakitas




A BW-V2 projektor nemcsak funkcionalitasaval nyugoz le, hanem elegans es minimalista dizajnjaval is. Tokeletesen diszit minden teret! Ezenkivul a keszulek rendkivul konnyu es kompakt, specialis fogantyuval konnyen szallithato. Igy konnyen atviheted masik szobaba vagy a kertbe! Ezenkivul a projektor hihetetlenul csendesen mukodik – nem kell felni a bosszanto zajtol.




5.jpg




Beepitett hangszorok




Biztositson meg nagyobb elmelyulest, es erezze magat sajat szobajaban, mintha erdekes esemenyek kozeppontjaban allna. A projektor 2 db 5 W-os hangszoroval van felszerelve. Igy kivalo minosegu hangzast kinalhat, amely sok reszlettel meglep. Hivja meg baratait egy mozi estere, vagy jatsszon kedvenc jatekaval – a Blitzwolf BW-V2 kivetitovel felejthetetlen elmenyben lesz resze!




8.jpg




A dobozban



  • Kivetito
  • Tavoli
  • Tapkabel
  • Allvany
  • Hasznalati utasitas






No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.