Hikvision DarkFighter PTZ vezetek...
Hikvision DarkFighter PTZ vezetek...

Hikvision DarkFighter PTZ vezetek nelkuli IP kamera, 4 MP, 2,8 mm, kettos vilagitas 30 m, MicroSD, PoE, mikrofon es hangszoro, I

2290022
Elfogyott – feltöltés alatt
549,99 lei
Adóval együtt

Ez a kamera csak akkor mukodik kozvetlenul a Hik-Connect alkalmazassal, ha kabellel csatlakozik. A kamera Wi-Fi-n keresztul csak NVR-rel mukodik.


Muszaki adatok:


  • DarkFighter technologia
  • PTZ vezerles
  • 2K video felbontas
  • Lencse 2,8 mm (97°)
  • Feher LED es IR 30 meter
  • Mikrofon es hangszoro
  • microSD kartya tarolasa
  • Mobilos alkalmazas
  • POE vagy 12V tapegyseg
  • Vedettsegi index IP66


 



termekleiras



A megfigyelo kameraba epitett DarkFighter technologia javitja a lathatosagot ejszaka, anelkul, hogy kulon fenyforrasra lenne szukseg. A kamera feher LED-ekkel es infravoros megvilagitoval van felszerelve, igy az ejszaka folyaman is kivalaszthatja a vilagitasi modot. A maximalis vilagitasi tavolsag ejszaka legfeljebb 30 meter.





sotet harcos





Ennek a kameranak az egyik fontos tulajdonsaga, hogy rendelkezik PTZ funkcioval, igy a mobilalkalmazasbol vizszintesen 340°-ban es fuggolegesen 105°-ban elforgathato.




ptz vezerles






A Hikvision DS-2DE2C400MW-DE-F0-S7 kameraja 2K felbontasban kepes rogziteni, minosegi videofelveteleket kinalva. A rogzitett latomezo 97° a 2,8 mm-es fix objektivnek koszonhetoen.




video felbontas





A beepitett mikrofon es hangszoro segitsegevel ketiranyu beszelgeteseket folytathat es rogzitheti a felugyelt ter hangjait. Igy hasznot huzhat az audiovizualis informaciokbol.




A mikrofon a preferenciaknak vagy a jogi kereteknek megfeleloen aktivalhato vagy deaktivalhato.

mikrofon es hangszoro




A kepek az NVR-en vagy microSD memoriakartyan tarolhatok, maximum 256 GB kapacitassal. A kartya es a tapegyseg nem resze a csomagnak.




kartya tarolasa




Ezenkivul a kamera akar klasszikus 12 V-os tapegysegrol vagy PoE-rol is taplalhato. Ily modon az aram es az adatok egyetlen kabelen keresztul, nagyobb tavolsagokon tovabbithatok.




tapegyseg





A Hik-Connect mobilalkalmazas Android es iOS rendszeren erheto el. Ez lehetove teszi, hogy barhonnan hozzaferjen a kamerahoz, letoltheti a video fajlokat, vagy modosithatja az alapbeallitasokat.

Ez a kamera csak akkor mukodik kozvetlenul a Hik-Connect alkalmazassal, ha kabellel csatlakozik. A kamera Wi-Fi-n keresztul csak NVR-rel mukodik.





mobilos alkalmazas




A kepminosegrol a WDR funkcio is gondoskodik, amely minden kepkockaban automatikusan beallitja a fenyerosseget. Igy az alanyok sokkal konnyebben tudjak majd azonositani magukat.




kepbeallitas



A tok hermetikusan zart, IP66 vedelmi indexszel rendelkezik, igy biztositva a terfigyelo kamera vedelmet az idojaras viszontagsagaival szemben.

Az uzemi homerseklet -30 ℃ es 40 ℃ kozott van.


vedelmi index

No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.