SD kartyaolvaso Lightning-USB OTG...

SD kartyaolvaso Lightning-USB OTG adapterrel Joyroom S-H142, micro SD, feher

2070199
Raktáron
57,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Marka: Joyroom

Modell: S-H142

feher szin

Tipus: Lightning - USB OTG

Anyaga (kabel): TPE

Anyaga (tok): PC + ABS

 

Joyroom S-H142 Lightning-USB OTG adapter SD/microSD kartyaolvasoval

Novelje iPhone vagy iPad kepessegeit A Joyroom S-H142 4 az 1-ben adapter segitsegevel memoriakartyat vagy USB meghajtot csatlakoztathat a keszulekhez, az OTG funkcioval pedig kenyelmesen hasznalhatja a billentyuzetet, az egeret vagy a mikrofon. A plug-and-play rendszer rendkivul egyszeruen hasznalhatova teszi a termeket, a kompakt kialakitas pedig megkonnyiti az esetleges szallitast es tarolast.

1.jpg

Kenyelmes fajlatvitel es navigacio

Az adapter segitsegevel nemcsak kenyelmesen megtekintheti a fajlokat tablagepen vagy okostelefonjan, hanem rovid idon belul at is viheti azokat. A termek lehetove teszi memoriakartya (SD, micro SD) vagy USB meghajto csatlakoztatasat az iPhone vagy iPad keszulekhez, majd az ott tarolt fenykepek, videok vagy dokumentumok megnyitasat es masolasat. Az atviteli sebesseg akar 60 MB/s. Megjegyzes: Az NTFS formatumu memoriakartyak nem tamogatottak.

2.jpg

OTG funkcio – konnyitse meg munkajat

Mit tesz meg a Joyroom adapter, hogy megkonnyitse a munkajat? A keszulek tamogatja az OTG funkciot, ami azt jelenti, hogy segitsegevel konnyeden csatlakoztathatunk billentyuzetet, egeret, digitalis fenykepezogepet, fejhallgatot vagy peldaul mikrofont az iPhone-hoz vagy iPad-hez. Ennek eredmenyekent boviti berendezese kepessegeit, es meg jobban az On igenyeihez igazitja!

4.jpg

Plug & Play

Az adapter hasznalata is rendkivul egyszeru. A Plug & Play rendszernek koszonhetoen nem kell mast tennie, mint csatlakoztatni a valasztott keszulekhez – felejtse el az idoigenyes konfiguraciot! Meg egyetlen alkalmazast sem kell telepitenie. Most nehany pillanat alatt atnezheti a fajlokat, es megkonnyitheti munkajat! Az adapter lehetove teszi iPad vagy iPhone hasznalatat is toltes kozben – nem kell attol tartani, hogy az eszkoz hirtelen lemerul! Ezenkivul a kivalo minosegu onozott rezkabel paratlan atviteli stabilitast es megbizhato teljesitmenyt garantal.

3.jpg

1033 elem
No reviews

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.