Choetech hordozhato power bank,...
Choetech hordozhato power bank,...
Choetech hordozhato power bank,...
Choetech hordozhato power bank,...
Choetech hordozhato power bank,...
Choetech hordozhato power bank,...
Choetech hordozhato power bank,...
Choetech hordozhato power bank,...
Choetech hordozhato power bank,...
Choetech hordozhato power bank,...

Choetech hordozhato power bank, 281Wh, 300W, fekete, BS002-V2

2330009
Raktáron
1 490,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:




Marka: Choetech

Modell: BS002-V2

Akkumulator tipusa: harmas litium akkumulator

Akkumulator kapacitasa: 281Wh

Kimeneti teljesitmeny: 300W

Csucsteljesitmeny: 600W

Tapellatas:

DC 13-30V/4A

Kikapcsolas:

2x USB 5V / 2,4A

2x USB QC 3.0

1x USB-C PD 100W

1x DC 12V / 8A

1x autos aljzat (szivargyujto) 12V / 10A

1x AC 110-230V

Uzemi homerseklet: -10°C es 40°C kozott

A termek meretei: 248x164x169mm

Suly: 3,7 kg


 

Hordozhato eromu 281Wh Choetech - power bank 300W - fekete (BS002-V2)

Gyakran utazol? Szuksege van aramellatasra az otthonan kivul? A Choetech hordozhato eromuve megfelel az On elvarasainak. A termek akar 600 W teljesitmenyu valtakozo aramhoz is hozzaferest tesz lehetove. Ez a sokoldalu keszulek garantalja a nagyobb keszulekek zavartalan mukodeset, mint peldaul laptop, teve, dron, hutoszekreny, elektromos tuzhely, futotuzhely, valamint elektromos autot is tolthet, ami idealis megoldast jelent otthonra es hosszabb utakra is. Mukodhet az elektromos halozattol tavol, anelkul, hogy feladna az elektromos keszulekeket. Az allomas LCD kijelzovel rendelkezik, amely mutatja az akkumulator aktualis toltottseget, a parameterjelentest, a homersekletet es a toltesi teljesitmenyt.



Kornyezetbarat es biztonsagos tapegyseg

A kornyezetbarat allomas biztonsagosan taplalja az elektronikus eszkozoket, tiszta, stabil aramot biztositva, amely ugyanolyan megbizhato es biztonsagos, mint az otthoni konnektorokbol szarmazo aram. A keszulek napkollektorral toltheto, ingyenes es kornyezetbarat energiat biztositva es tarolva. Viszonylag csendesen mukodik, es nem termel kipufogogazt. Ez a kornyezetbarat toltoallomas teljesen biztonsagos otthon, satorban es autoban is hasznalhato.




Hatekony energiaforras

Ez a toltoallomas sokfelekeppen toltheto: az akkumulator teljesen feltoltheto a napelem segitsegevel (nem tartozek); halozati aljzathoz valo csatlakoztatassal; az auto 12V-os aljzatahoz csatlakoztatva (nem tartozek). Ezt az allomast veszhelyzeti/tartalek aramforraskent hasznalhatja telefonjahoz, kis ventilatorahoz, laptopjahoz, radiojahoz stb.



Keszen all a kulteri munkara

A vekony kialakitas es a kenyelmes fogantyu lehetove teszi, hogy a keszuleket szinte barhova magaval viheti. Beepitett LED vilagitassal rendelkezik 3 vilagitasi moddal (Bright, SOS es Strobe), amelyek szamos kulteri helyzetben hasznosak lehetnek.



Katonai technologia

Repuloaluminium otvozetbol es ABS-bol (megerositett elek) keszult haz, a kenyelmes markolat megakadalyozza a keszulek seruleset. A toltoallomas beepitett tulfeszultseg es tulmelegedes elleni vedelemmel rendelkezik, igy biztonsagban tartja keszulekeit, ami azt jelenti, hogy Onnek elonyere valik, ha nincs szukseg szervizelesre.



Amit a keszlet tartalmaz:

  • Choetech BS002-V2 hordozhato toltoallomas
  • Tapkabel (halozat)
  • Hasznalati utasitas


289 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.