Egyszerű érintőkapcsoló Sonoff T0 EU...
Egyszerű érintőkapcsoló Sonoff T0 EU...
Egyszerű érintőkapcsoló Sonoff T0 EU...
Egyszerű érintőkapcsoló Sonoff T0 EU...

Egyszerű érintőkapcsoló Sonoff T0 EU TX 1 csatorna, Wi-Fi

2080034
Raktáron
73,00 lei
Adóval együtt

Fehér Sonoff T0 EU TX kapcsoló érintéssel, üveggel és távirányítás lehetőségével. A T0, T1, T2 és T3 közötti különbségeket a tervezés és a funkcionalitás adja, mindezt az európai szabvány szerint gyártva. A T2 és T3 modellek szegéllyel rendelkeznek a kapcsoló körül, míg a T0 és T1 modellek nem rendelkeznek ezzel az éllel. Ugyanakkor a T0 modell nem támogatja az RF átvitelt és az RF távirányítóval való csatlakozást, míg a többi modell támogatja a WiFi -t és az RF -t.

Jellemzők:

Típus: T0EU1C - TX

Csatornák száma: 1

Tápfeszültség: 90-240 V AC

Maximális áram: 2A (csatornánként)

Maximális teljesítmény: 400W

Fekete szín

WIFI kapcsolat: 802.11 b / g / n

WIFI titkosítás: WPA-PSK / WPA2-PSK


 

Intelligens kapcsoló

A Sonoff TX egy intelligens, könnyű érintőkapcsoló. Egy alkalmazáson keresztül WiFi -n keresztül vagy klasszikus módon, érintéssel működtethető. A ház kiválasztott helyiségében felkapcsolhatja a villanyt, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Kiváló minőségű anyagokból, például hőálló ABS-ből és biztonsági üvegből készült, biztonságot nyújt, és tökéletesen illeszkedik minden helyiségbe. A kapcsoló világos háttérvilágítása finoman hangsúlyozza a kialakítását, és éjszaka is láthatóvá teszi.

1%5B16%5D.jpg

Irányítás a ház minden tagja számára

Az alkalmazással könnyedén megoszthatja a fényvezérlést más felhasználókkal.

2%5B9%5D.jpg

Üzemmód

A felhasználók távolról működtethetik a csatlakoztatott eszközöket az iOS és Android platformon elérhető ingyenes eWeLink alkalmazáson keresztül. Érintés vagy távirányító (433 MHz) is lehetséges. A hálózati kapcsolat miatt az eszköz állapotának szinkronizálása azonnali, így az alkalmazás mindig megjeleníti az aktuális adatokat. Ez lehetővé teszi az otthoni túlzott energiafogyasztás teljes ellenőrzését.

3%5B13%5D.jpg

Intelligens vezérlés

Beállíthatja, hogy saját időprogramjai automatikusan be- / kikapcsolják az eszközöket egy adott időpontban.

4%5B14%5D.jpg

Távirányító

Az alkalmazással a világítás vezérlésének köszönhetően távolról távol is könnyen be- vagy kikapcsolhatja a házban lévő világítást. Az alkalmazás nagyon könnyen használható, lehetővé teszi egy adott kapcsoló kiválasztását. Már nem kell attól tartania, hogy a lámpa kigyullad.


5%5B10%5D.jpg

541 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.