Smartwise T4EU 1c UNI kapcsolo, 1...
Smartwise T4EU 1c UNI kapcsolo, 1...
Smartwise T4EU 1c UNI kapcsolo, 1...

Smartwise T4EU 1c UNI kapcsolo, 1 csatornas, Wifi+Rf, egyvezetekes, feher vagy fekete

2080209
Raktáron
117,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Tapellatas: csak 230 AC feszultseg + nulla vagy 230 AC feszultseg alatti vezetek

Kapcsolo tipusa: 1 csatornas (lehet 2, 3 vagy 4 csatornas)

Nevleges teljesitmeny: 3-100W LED lampaknal, 3-300W egyeb

Csatlakozas: WiFi 802.11 b/g/n 2,4 GHz; RF (csak hitel)

Szin: feher vagy fekete

Meretek (cm): 8,5 x 8,5 x 3,6 cm

Szín
  • Fehér
  • Fekete

 

A SmartWise T4 EU 1C UNI (R3) egy intelligens fali kapcsolo vilagitashoz, WiFi + RF vevovel. Akarcsak a Sonoff intelligens kapcsolo, az interneten keresztul tavolrol is vezerelheto az eWeLink okostelefon alkalmazasbol, es be- es kikapcsolasra is programozhato.

433 MHz-es RF vevojenek koszonhetoen tamogatja a ketiranyu/haromiranyu kapcsolast stb. SmartWise RF433 vezetek nelkuli kapcsolokbol es Sonoff RF taviranyitokbol.

A legujabb R3 UNI egy igazan univerzalis valtozat, amely feszultseg alatti es feszultseg alatti+semleges vezetekezessel is mukodik, igy szo szerint barmelyik hagyomanyos europai fali kapcsolo helyere telepitheto.

A SmartWise T4 EU UNI (R3) intelligens kapcsolosorozat a legujabb harmadik generacios univerzalis tipus (R3) a fali kapcsolocsaladban. Az ajanlott huzalozas feszultseg alatti (fazis) + nulla vezetek , de egyetlen feszultseg alatt allo vezetekkel is hasznalhato, nulla vezetek nelkul . Valoban univerzalis megoldas, amely barmilyen europai fali dobozba beepitheto, nulla vezetekkel vagy anelkul. Egyvezetekes telepites eseten a gyarto azt javasolja, hogy csak a lampak vezerlesere hasznalja, kompatibilis a kovetkezokkel: wolfram zseblampa, LED es kompakt fenycso (CFL). Kizarolag feszultseg alatti vezetekkel torteno telepites eseten egy kis szabotazsgatlo modult (a termekhez mellekelve) is szukseges a lampahoz csatlakoztatni.

Elegans uveg elolappal es erzekeny erintokapcsoloval rendelkezik, amivel a hagyomanyos fali kapcsolohoz hasonloan be-/kikapcsolhatod a lampakat.

A Sonoff intelligens kapcsolokhoz hasonloan ugyanazt az eWeLink alkalmazast es platformot hasznalja, igy gyonyoruen kombinalhato mas markakkal az eWeLink alkalmazas segitsegevel, mint peldaul a Sonoff, a SmartWise, a KingArt, a WDYK es a Woolley.

A beepitett Wi-Fi chipnek koszonhetoen csatlakozik az eWeLink felhohoz, es tavolrol ellenorizheti a be- es kikapcsolasi allapotot, es ki-be kapcsolhatja a kapcsolot az ingyenes eWeLink alkalmazas segitsegevel, amely iOS (Apple) vagy Android rendszeren fut. okostelefon, minden amire szuksege van - aktiv internetkapcsolat a telefonon. Beallithatja az utemezett be-/kikapcsolast, valamint a kapcsolo idorele funkciojat is hasznalhatja az automatikus leallitas beallitasahoz egy bizonyos ido (mas neven huvelyk) utan, hogy ezzel a funkcioval energiakoltseget takaritson meg. A taviranyito megoszthato masokkal, peldaul csaladtagjaival.

Tokeletes megoldas barmilyen lampa vagy vilagitas intelligens vezerlesere. Hasznalhatja a lampak tavolrol torteno vezerleset, meg akkor is, ha nincs otthon. Biztonsagi megoldaskent is hasznalhatod, be- es kikapcsolasra programozva, igy megmutathatod a kulvilagnak, hogy otthon vagy.

A beepitett RF 433MHz-es vevonek koszonhetoen ez a SmartWise kapcsolo vezetek nelkuli RF fali kapcsolokkal es RF433MHz-es radiotaviranyitokkal tavolrol is vezerelheto. A vezetek nelkuli RF fali kapcsolokkal egyutt konfiguralhatja a ketiranyu/haromiranyu kapcsolast stb. egyszeruen es vezetek nelkul. (Tobbcsoportos kapcsolok eseten) az okoskapcsolo egyes gombjai egyenkent tarsithatok a vezetek nelkuli RF kapcsoloval vagy a taviranyito gombjaival, nagy rugalmassaggal.

Az R3 UNI verzio ujdonsagai a korabbi R2 verziohoz kepest:
  • univerzalis vezetekezes: mukodhet egyetlen feszultseg alatt allo vezetekkel vagy feszultseg alatti + nulla vezetekkel;
  • megvan a 4 bandas valtozat is;
  • az elolap kisse eltero kialakitasu.

A SmartWise T4 EU UNI (R3) intelligens kapcsolo immar 1-es, 2-es, 3-as es immar 4 csoportos valtozatban is kaphato, feher es fekete uveg elolappal.

Ha tobb helyrol szeretne vezerelni a vilagitast, es 2-utas / 3-utas / stb. kapcsolasra van szuksege, akkor tobb vezetek nelkuli RF kapcsolot parosithat egyetlen vezetekes intelligens kapcsoloval.
A SmartWise T1R RF vezetek nelkuli kapcsolosorozata kompatibilis a T4 R3 UNI intelligens kapcsolokkal.
Kerjuk, vegye figyelembe, hogy ehhez a termekhez egy kis szabotazs elleni modul tartozik, amely a termek dobozaban talalhato. Abban az esetben, ha a kapcsolot csak feszultseg alatt allo vezetekkel (semleges nelkul) kotik be, akkor ezt a szabotazsgatlo modult a vezerelt elektromos eszkozre (pl. lampa vagy izzo) a feszultseg alatti es nulla vezetekekre kell felszerelni.
A legtobb esetben az egyvezetekes kapcsolo nem mukodik anelkul, hogy ez a kis modul be van szerelve, vagy a lampa veletlenszeru ki- es bekapcsolasat okozhatja, vagy a feny villoghat.

Jellemzok:

  • Nulla nelkul mukodik, csak egyetlen feszultseg alatt allo vezetekkel vagy feszultseg alatti + nulla kabellel. Gyakorlatilag az EU osszes hagyomanyos kapcsolojanak cserejekent beepitheto.
  • A termekhez tartozik egy manipulaciogatlo modul , amelyet az egyik ellenorzott csoportra kell felszerelni. Megakadalyozza az alacsony fogyasztasu LED-lampak rezgeset. Csak eles telepites eseten szukseges.
  • Erintokapcsolo - erintokapcsolo es WiFi aktivitas LED az uveg elolapon
  • Az EU szabvanynak megfelelo 86x86mm meretu, 35mm melysegu elolap az EU fali dobozokba szerelheto.
  • RF 433MHz radiovezerles tamogatas – taviranyito, integralhato SmartWise radiovezerlesu vezetek nelkuli kapcsolokkal (masodik / harmadik / stb. kapcsolokent hasznalhato).
  • Taviranyito be/ki – barmikor, barhol, mostantol tavolrol is be- es kikapcsolhatja az osszes lampat
  • eWeLink alkalmazas tamogatas – Ingyenes mobilalkalmazas iOS-re es Androidra: eWeLink
  • Szinkronizalas allapota – Ellenorizze a kapcsolo aktualis allapotat (be vagy ki) a mobilalkalmazassal
  • Idozito – Kulonfele idozito funkciok: egyszeri, utemezett inditas/leallitas, visszaszamlalas/idozito.
  • Vezerles megosztasa – Iranyitsd eszkozodet csaladoddal egyutt
  • Csoportvezerles – Csoportosithat hasonlo tipusu eszkozoket, hogy tobb eszkozt egyetlen erintessel be- es kikapcsoljon az alkalmazasban
  • Intelligens jelenet – Engedelyezi/letiltja a homerseklet, paratartalom, mozgas vagy mas erzekelok, vagy mas kapcsolok valtjak ki
  • Kompatibilitas – Tokeletesen mukodik az Amazon Alexa, a Google Assistant, az IFTTT es a Google Nest szoftverekkel
  • Csak feszultseg alatti bekotessel: csak lampakapcsolashoz ajanlott! A kompatibilis lampak koze tartoznak: wolfram, LED es CFL izzok.
  • Maximum kapacitas :
  • Min. terheles: 3W izzolampakhoz: 3W; max. izzolampak terhelese: 300W
  • Min. terheles: 3W LED-lampakhoz: 3W; max. terheles LED lampakhoz: 100W

Szin
Feher
Fekete
40 elem
5999572031459
T1EU 1c Uni
No reviews

Ez még talán érdekelhet

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.