Napelemes lampa Superfire FF7-B, 28W,...
Napelemes lampa Superfire FF7-B, 28W,...
Napelemes lampa Superfire FF7-B, 28W,...

Napelemes lampa Superfire FF7-B, 28W, 2400mAH

2250041
Raktáron
95,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Marka: Superfire

Modell: FF7-B

Akkumulator kapacitasa: 2400 mAh (v.2 18650)

Teljesitmeny: 28 W (0,2 W * 144 db)

Feszultseg: DC 3,7V

Uzemido: 6-20 ora

Vizallosag: IP54

Napelem: teljesitmeny 3W/6V

Meretek: 130x380 mm

 

Napelemes lampa Superfire FF7-B




A SuperFire FF7-B egy napelemes lampa, amely minden helyet pontosan megvilagit, ahol elhelyezi. Otthoni es utcai hasznalatra egyarant alkalmas. A LED-ek mindeniranyu es szogtavolsaga kenyelmes vilagitast biztosit a legsotetebb ejszakaban is, az egyszeru rogzites pedig lehetove teszi, hogy szinte barmilyen falra felakassza.




6.jpg





Akkor vilagit, ha kozel van




Az FF7-B rendkivul erzekeny mozgaserzekelovel rendelkezik, amelyet haromfelekeppen hasznalhat. Az elso modban a lampa akkor kapcsol be, ha mozgast eszlel, es 20 masodperc utan teljesen kialszik, ha eltavolodik az erzekelomezotol. A masodik modban a lampa bekapcsol, ha mozgast eszlel, es 20 masodperc utan kisse tompitja a fenyt, mig a harmadik mod ennek ellenkezoje - a lagy feny felerosodik, amikor az erzekelo mozgast eszlel.





2.jpg





Okologiai loves a karban




A kornyezetbarat es energiahatekony SuperFire lampak evente pontosan nulla aramdijat termelnek. A poliszilicium napelemnek koszonhetoen az FF7-B napkozben tolt, igy a napsugarakat elektromos aramma alakitja, On pedig toltes nelkul elvezheti a vilagitast!





3.jpg






Iranyitas minimalis erofeszitessel




A lampa masik elonye, hogy nem kell manualisan mukodtetni, mert automatikusan bekapcsol, ha sotetedik korulottunk, es kikapcsol, ha vilagosodik. Ezen kivul egy konnyen kezelheto taviranyitoval rendelkezik, mellyel kenyelmes idopontban fel- vagy kikapcsolhatja a lampat, beallithatja az Ont erdeklo uzemmodot es szukseg eseten aktivalhatja az SOS jelet is.





1.jpg






Tartossag evekig





Figyelemre melto a lampa hosszu elettartama. A rendkivul nagy teljesitmenyu es hatekony LED-ek eroteljes vilagitast kinalnak alacsony energiafogyasztassal, igy hosszu evekig szolgalnak ott, ahol szuksege van ra. Az FF7-B tok nagy surusegu ABS muanyagbol keszult. Megvedi a lampat az esestol, ellenall a viznek (IP54) es a homersekletnek (-10~45°C), igy barmilyen idojarasi korulmenyek kozott sikeresen vilagit, ami nem befolyasolja a kopas merteket.





4.jpg






379 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.