Napelemes lampa Superfire FF13-C,...

Napelemes lampa Superfire FF13-C, 22W, 300lm, 2400mAh

2250042
Elfogyott – feltöltés alatt
88,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Gyarto: Superfire

Modell: FF13-C

Teljesitmeny: 22 W

Fenyero szint: 300 lm

Akkumulator kapacitasa: 2400 mAh/3,7 V (18650 x 2)

Mukodesi ido: akar 12 ora

Toltesi ido: akar 6 ora

Vizallo: IP54

Napelem: 6V/1,6W

 

Napelemes lampa Superfire FF13-C




A Superfire FF13-C napelemes lampa nem csak a kertben, hanem a bejaratnal, a garazsban vagy az erkelyen is remekul hasznalhato. 300 lm-es vilagitast biztosit, es 3 vilagitasi modot kinal. Forgo fejeinek koszonhetoen konnyeden beallithatja helyzetet igenyei szerint.Erzekeny mozgaserzekelovel is rendelkezik, es IP54-es vizallosagaval tunik ki. Mukodesi ideje eleri a 12 orat is, a kenyelmes toltesert pedig beepitett napelem felel.




5.jpg




Valasszon 3 uzemmod kozul




A lampa mozgaserzekelovel van felszerelve, igy a lampa sotetedes utan automatikusan bekapcsol, ha mozgast eszlel. 3 vilagitasi modot is kinal. Az elsoben a lampa felgyullad, amikor megjelenik a kozeleben, es teljesen kialszik 20 masodperccel azutan, hogy eltunt az erzekelo mezojebol. A masodik modban a lampa bekapcsol, amikor On mozog, es lassan 20 masodpercre lekapcsolja a lampat. Az utolso mod folyamatos es lagy vilagitas beallitasat teszi lehetove. Az uzemmodokat a taviranyitoval modosithatja.




4.jpg





Az On kenyelmet szolgalja





Aggodik amiatt, hogy a lampa megserul a zord idojarasi korulmenyek kozott? Nem lehet! A keszulek tobb, mint strapabiro anyagokbol keszult, melyeket a valtozo idojarasi viszonyokkal szembeni ellenallo kepesseg jellemez, az IP54-es vedettseg pedig azt jelenti, hogy nem riasztja meg sem eso, sem ho. Ezenkivul szabadon beallithatja az egyes fejek dolesszoget.




3.jpg





Hasznalja ki az ingyenes napenergiat




Hasznaljon nyilvanosan elerheto napenergiat, es mondjon bucsut a magas villanyszamlaknak. A lampa 2400 mAh-s akkumulatorral van felszerelve, igy nem kell aggodnia a gyakori toltes miatt – akar 12 oras mukodest biztosit. Ezen kivul a keszulek tartalmaz egy poliszilicium napelemet is, melynek segitsegevel mindossze korulbelul 6 ora alatt toltheti fel a lampat.





2.jpg





No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.