Lampa solara Superfire FF13-C, 22W,...

Lampa solara Superfire FF13-C, 22W, 300lm, 2400mAh

2250042
Lipsa stoc - in curs de reaprovizionare
88,00 lei
Cu TVA

Specificatii:



Producator: Superfire

Model: FF13-C

Putere: 22 W

Nivel de luminozitate: 300 lm

Capacitate baterie: 2400 mAh/3,7 V (18650 x 2)

Timp de functionare: pana la 12 ore

Timp de incarcare: pana la 6 ore

Rezistent la apa: IP54

Panou solar: 6V/1.6W

 

Lampa solara Superfire FF13-C




Lampa solara Superfire FF13-C este grozava nu numai in gradina, ci si la intrare, in garaj sau pe balcon. Ofera iluminare la 300 lm si ofera 3 moduri de iluminare. Datorita capetelor sale rotative, ii puteti ajusta cu usurinta pozitia in functie de nevoile dvs. De asemenea, dispune de un senzor de miscare sensibil si se distinge prin rezistenta la apa IP54. Timpul sau de lucru ajunge pana la 12 ore, iar un panou solar incorporat este responsabil pentru incarcarea convenabila.




5.jpg




Alegeti dintre 3 moduri de functionare




Lampa este echipata cu un senzor de miscare, astfel incat lumina se va aprinde automat dupa intuneric cand detecteaza miscare. De asemenea, ofera 3 moduri de iluminare. In primul, lampa se aprinde cand apari langa ea si se stinge complet la 20 de secunde dupa ce dispari din campul senzorului. In al doilea mod, lampa se aprinde cand te misti si stinge usor lumina timp de 20 de secunde. Ultimul mod va ofera optiunea de a seta o iluminare continua si blanda. Veti schimba modurile folosind telecomanda.




4.jpg





Creat pentru confortul dvs





Va faceti griji ca lampa se va deteriora in conditii meteorologice dure? Nu fi! Aparatul este realizat din materiale mai mult decat durabile, care se caracterizeaza prin rezistenta la conditii meteorologice schimbatoare, iar gradul de protectie IP54 inseamna ca nu va fi intimidat de ploaie sau zapada. In plus, puteti regla liber unghiul capetelor individuale.




3.jpg





Profita de energia solara gratuita




Folositi energia solara disponibila publicului si spuneti la revedere facturilor mari de energie electrica. Lampa este echipata cu o baterie de 2400 mAh, astfel incat nu trebuie sa va faceti griji cu privire la incarcarea frecventa - asigura pana la 12 ore de functionare. In plus, aparatul are incorporat un panou solar din polisiliciu, cu ajutorul caruia vei incarca lampa in doar aproximativ 6 ore.





2.jpg





Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.