Lampa solara LED externa Blitzwolf...
Lampa solara LED externa Blitzwolf...
Lampa solara LED externa Blitzwolf...
Lampa solara LED externa Blitzwolf...
Lampa solara LED externa Blitzwolf...

Lampa solara LED externa Blitzwolf BW-OLT4 cu senzor de amurg si amurg, 1800mAh

2060037
Ultimele produse in stoc
149,00 lei
Cu TVA

Specificatii:

Model: BW-OLT4

Panou solar: DC5.5V/1.55W

Temperatura de culoare: 6500K

Senzor: lumini/miscare

Raza senzorului: 8m

Sistem impermeabil: IP64

Material: PC+ABS

LED: 128 buc SMD2835

Flux luminos: 700Lm

Capacitate baterie: 3.7V/1800mAh

Temperatura mediului: 0~45℃

Dimensiuni: 176 x 103 x 117mm

 

Lampa solara BlitzWolf

Lampa solara reglabila din 3 parti cu senzor de detectare a miscarii. Are 128 de lampi LED, iar puterea de lumeni ajunge la 700 de lumeni. Constructia este mobila, asa ca o puteti ajusta cu usurinta in functie de nevoile dvs. Senzorul de detectare a miscarii ajunge la o distanta extrem de indepartata, deoarece atinge un unghi de pana la 120 de grade. In plus, are un sistem impermeabil IP64 .

Design bine gandit

Cand senzorul detecteaza miscarea umana sau animala la o distanta de pana la 8 metri, lampa va elibera imediat un flux de lumina. Un unghi larg de lumina va ilumina o mare parte a gradinii tale. Puteti seta tija lampii in miscare dupa cum doriti. Fiecare dintre cele trei parti este reglata la o rotatie de 270 de grade. Timpul de iluminare prin detectarea miscarii este de 30 de secunde, in timp ce lumina in sine are o nuanta alba, rece.

Ilumineaza fiecare unghi

Cu noua lampa solara BlitzWolf, puteti lumina fiecare coltisor ascuns in intuneric. Toate cele trei parti sunt mobile, cele doua parti se pot plia la 90 de grade. Partea principala se roteste pana la 100 de grade, iar panoul solar isi poate schimba pozitia cu 20 de grade. Totul a fost gandit doar pentru a va asigura ca profitati la maximum de lampa dvs.

Cea mai buna calitate

Invelisul larg din polisilicat al panourilor solare ofera efectul de conversie a energiei solare de 17%. Pe parcursul unei zile, pana la aproximativ 6/7 ore, lampa poate produce puterea necesara pentru a va servi cel mai bine noaptea. Capacitatea bateriei este de 1800 mAh, asa ca va oferi cu usurinta lumina in jurul casei dvs. toata noaptea.

Robusta si rezistenta

Conceput pentru a rezista la conditii meteorologice dure, ideal pentru iluminarea mediului de acasa. Sistemul incorporat impermeabil IP64 protejeaza complet lampa impotriva inundatiilor. De asemenea, este imun la incalzirea inutila, astfel incat sa nu provoace incendii. Cea mai buna temperatura ambientala in care ar trebui sa fie amplasata este de la aproximativ 0 pana la 45 de grade Celsius.

2 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.