Infravoros futopanel Magnum SOL 300,...
Infravoros futopanel Magnum SOL 300,...

Infravoros futopanel Magnum SOL 300, 300W

2390064
Raktáron
789,00 lei
Adóval együtt

A MAGNUM Sol mennyezeti panelek konnyen felszerelhetok barmilyen tipusu mennyezeti rendszerbe, vagy kozvetlenul a mennyezetre szerelhetok az integralt felfuggesztesi rendszer segitsegevel. Minden panelnek sajat felfuggesztesi rendszere van.

Muszaki adatok:

Tapellatas: 230V / 50Hz
Teljesitmeny: 300W
IP osztaly: IPX4
Szin: feher (RAL9010)

 

A MAGNUM Sol mennyezeti radiatorok ugy szerelhetok fel, hogy „lathatatlanok” legyenek, mennyezeti rendszerben, es barmilyen tipusu irodanak, bemutatoteremnek vagy raktarnak maximalis szabadsagot kinaljanak a belso megjelenes es a kialakitas tekinteteben. Az integralt fuggesztokonzolok lehetove teszik a panelek kozvetlen rogziteset minden tipusu mennyezetre.

A mennyezeti radiatorok hatotavolsagukban hot bocsatanak ki, akarcsak a Nap, amely a Foldre sut. Raadasul nagyon rovid a futesi idoszak! Idealis olyan helyisegekbe, ahol nincs allandoan lakott, de szukseg eseten rovid idon belul fel kell melegiteni a homersekletet, es ahol falhiany van.

A MAGNUM Sol kenyelmes, termeszetes es egeszseges sugarzo hot kinal!

A MAGNUM Sol mennyezeti panelek csak sugarzott hot termelnek. Az infravoros hohullamok nagy intenzitasa optimalis kenyelmet biztosit nagyon rovid ido alatt.

A panelek termosztaton mukodnek, es modularis felepitesuek, ami minimalisra csokkenti az energiafogyasztast. A vezerles a termosztat egyszeru be-/kikapcsolasaval, vagy akar vezetek nelkuli RF termosztattal tortenik.

A MAGNUM Sol csomagban:

  • Felfuggesztes tamogatasa
  • ± 0,5 m csatlakozokabel
  • Telepitesi utmutato

Garancia

2 ev garancia az elektromechanikus mukodesre.

50 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.