EJEAS Q8 motorkerekpar kaputelefon,...
EJEAS Q8 motorkerekpar kaputelefon,...
EJEAS Q8 motorkerekpar kaputelefon,...

EJEAS Q8 motorkerekpar kaputelefon, akar 6 csatlakoztathato kaputelefon

2380013
Utolsó tételek a raktáron
380,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Gyarto: EJEAS

Modell: Q8

Bluetooth: 5.1

Maximalis hatotavolsag: 1000 m

Toltesi ido: 3 ora

Csatlakozasi ido: 17 ora

Varakozasi ido: 230 ora

Akkumulator kapacitasa: 1200 mAh

Vizallosag: IP67

Tarsitasi korlat: Legfeljebb 6 kaputelefon

 

EJEAS Q8 motoros kaputelefon




Az EJEAS Q8 motoros kaputelefon idealis azoknak a motorosoknak, akik fejlett csoportos kommunikacios eszkozt keresnek. A Mesh technologiaval, az IP67 vizallosaggal es a zenei es audiofunkciok szeles skalajaval a Q8 a funkcionalitas es a kenyelem tokeletes kombinacioja. Ez egy olyan eszkoz, amely hosszu es rovid utakon egyarant jol mukodik, folyamatos kommunikaciot es tovabbi szorakozast biztosit.




1.jpg




Innovativ halos kommunikacio




A Mesh technologia lehetove teszi a felhasznalok kozotti dinamikus kapcsolatokat, ami azt jelenti, hogy a halozat ujrakonfiguralhatja magat, ha valamelyik eszkozzel megszakad a lefedettseg, biztositva a folyamatos csoportos kommunikaciot. Ez a rugalmassag teszi a Q8-at megbizhato valasztassa azon motorosok szamara, akik ertekelik a stabil kapcsolatokat.




4.jpg




Szorakozas es kommunikacio




Az EJEAS Q8 motoros kaputelefon zenemegosztast kinal a felhasznalok kozott, igy utkozben is ugyanazt a lejatszasi listat hallgathatjak. Ezenkivul a keszulek lehetove teszi a kaputelefon es a zene, illetve a kaputelefon es az FM radio egyideju hasznalatat, javitva ezzel az utazasi elmenyt.




5.jpg




Specialis hangbeallitasok




Az intercom olyan funkciokkal van felszerelve, amelyek lehetove teszik a felhasznalok szamara a mikrofon erzekenysegenek beallitasat, ami hasznos a valtozo hangviszonyok mellett, valamint lehetoseg van a mikrofon letiltasara a nagyobb kenyelem erdekeben. A csatornavaltas lehetosege lehetove teszi a felhasznalok szamara, hogy egyszeruen valtsanak hircsoportot anelkul, hogy ujra kellene parositaniuk az eszkozoket.




7.jpg

2 elem
No reviews

1 hasonló termék ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.