EJEAS Q2 motorkerekpar kaputelefon,...
EJEAS Q2 motorkerekpar kaputelefon,...
EJEAS Q2 motorkerekpar kaputelefon,...

EJEAS Q2 motorkerekpar kaputelefon, csatlakoztathatosag akar 2 kaputelefonhoz

2380014
Raktáron
299,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Gyarto: EJEAS

Modell: Q2

Bluetooth: 5.1

Vizallo: IP65

Mukodesi tavolsag: 800 m

Varakozasi ido: 260 ora

Mukodesi ido: 24 ora

Zene lejatszasi ido: 30 ora

Toltesi ido: 3 ora

Akkumulator kapacitasa: 750 mAh

Tarsitasi korlat: legfeljebb 2 kaputelefon

 

EJEAS Q2 motoros kaputelefon

Az EJEAS Q2 motoros kaputelefon egy sokoldalu eszkoz, amely noveli a kommunikacio biztonsagat es kenyelmet vezetes kozben. A modern technologiaknak es funkcioknak, peldaul a Bluetooth 5.1-nek, a zajcsokkentesnek es a 3D hangtamogatasnak koszonhetoen a felhasznalok tiszta kommunikaciot elvezhetnek. Vizallosag, hosszu uzemido es intuitiv felhasznaloi funkciok teszik az EJEAS Q2-t felbecsulhetetlen erteku partnerre minden motoros szamara.

8.jpg

Fejlett kommunikacio es hang

A Bluetooth 5.1 technologianak koszonhetoen az EJEAS Q2 stabil es gyors kapcsolatot kinal, amely akar 800 meteres tavolsagban is tokeletes kommunikaciot tesz lehetove a versenyzok kozott. Amellett, hogy kivalo hangminoseget kinal, ez a technologia minimalisra csokkenti az energiafogyasztast is, ami lenyugozo akkumulator-elettartamot eredmenyez. A felhasznalok 24 ora intercom mukodest, 260 ora keszenleti uzemmodot es akar 30 ora zenelejatszast elvezhetnek.

3.jpg

Hangtisztasag minden korulmenyek kozott

Az EJEAS Q2 fejlett zajszuro algoritmusokat hasznal, es 3D effektussal kinal hangot, garantalva a rendkivul tiszta es terhatasu hangzast. Ez biztositja, hogy a kommunikacio meg zajos kornyezetben is tiszta es torzitasmentes maradjon. Ez az alacsony energiafogyasztassal kombinalva idealis valasztassa teszi ezt a modellt hosszu utakra.

1.jpg

Funkciok a konnyu hasznalat erdekeben

Az EJEAS Q2 egy sor olyan funkcioval rendelkezik, amelyek megkonnyitik a vezetes kozbeni hasznalatat. A gomb egy masodperces lenyomasaval aktivalhato hangseged egyszeru vezerlest tesz lehetove anelkul, hogy levenne a kezet a kormanyrol. Ezenkivul a kaputelefon gyors parositast, automatikus hivasfogadast es taviranyitot kinal. Beepitett FM-radioval egeszul ki, hogy utazasa meg kellemesebb legyen.

2.jpg

Beleertve

  • Intercom motorkerekparokhoz
  • Fejhallgato
  • csipesz
  • Klip fekete matricaval
  • Tepozaras fejhallgatohoz
  • USB-C kabel
  • Hasznalati utasitas

42 elem
No reviews

1 hasonló termék ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.