Vezetek nelkuli mini projektor...

Vezetek nelkuli mini projektor BYINTEK R15, WiFi, 1280x800, 1-6m

2370023
Utolsó tételek a raktáron
2 099,01 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Marka: BYINTEK

Modell: BYINTEK: R15

Kijelzo tipusa: DLP

Nativ felbontas: 1280x800

Maximalis felbontas: 4K HDMI kabelen keresztul

Keparany: 16:9, 16:10, 4:3

3D tamogatas: Igen (DLP-Link)

Vetitesi terulet: 30-300"

Trapeztorzitas: Automatikus/kezi fuggoleges korrekcio

Trapeztorzitasi fokok: ±40°

Wi-Fi: 2.4G es 5G

Bluetooth: 4.0

Vezetek nelkuli kapcsolat: Igen

Android: 6.0

Airplay: Igen

Fenyero: 600 ANSI Lumen

Kontrasztarany: 10000:1

Elektronikus fokuszallitas: Igen

A lampa elettartama: kb. 30.000 ora

Tengely szerint: Igen, 100%

Memoria: RAM 2G + ROM 32G

Teljesitmenyfelvetel: 35W

Meretek: 220

 

BYINTEK R15 mini projektor




Most a sajat szobajaban ugy erezheti magat, mint egy moziban. A BYINTEK R15 DLP projektor tamogatja a 4K felbontast, es maximum 300 huvelykes kepatloju kepet tud kivetiteni. 3D modot es 2 db 5 W-os hangszorot is kinal. ±40°-os fuggoleges trapezkorrekciot tesz lehetove, es 600 lm-es fenyerovel tunik ki. Emellett a keszulek tamogatja a Wi-Fi-n keresztuli csatlakozast, az Android rendszernek koszonhetoen pedig tetszes szerinti alkalmazasokat telepithet.






4.jpg




Sok alkalmazas





Ez a praktikus projektor nagy es kisebb helyisegekbe egyarant tokeletes. Lehetove teszi 30-300" atloju kep kivetiteset 1-6m tavolsagbol. Kulonfele rogzitesi lehetosegek is rendelkezesre allnak. Peldaul felteheti egy asztalra, rogzitheti allvanyra, vagy felakaszthatja a mennyezetre. Ez egy kivalo lehetoseg, ha szeretne bemutatot tartani az irodaban, filmet nezni a kertben vagy jatekot nezni a baratokkal!




9.jpg



Tobbfele csatlakozasi lehetoseg




A kivetitot szeleskoru kompatibilitasa jellemzi – konnyeden csatlakoztathatja hozza a valasztott eszkozoket. Szamos porttal rendelkezik, beleertve az USB-t, a HDMI-t es a TF kartyanyilast. Igy konnyeden csatlakoztathat laptopot, DVD-t, PlayStation 4 konzolt, USB-meghajtot es meg sok mast! Most meg kenyelmesebben nezhet filmet, megmutathatja baratainak nyaralasi fotoit, vagy jatszhat a nagy kepernyon.





11.jpg





Nagy kep - sok reszlet






Ne hagyja, hogy egyetlen reszlet elkerulje magat. A kivetito akar 300"-os kepet kinal – sokkal tobbet, mint amit egy hagyomanyos teve kepes nyujtani. Ezenkivul a keszulek tamogatja a DLP Link 3D-t - a 3D modba valtashoz csak meg kell nyomnia egy gombot a taviranyiton. Ezen kivul a projektor fejlett MStar6A648 processzort es villanymotort hasznal, igy meg a 4K felbontast is tamogatja (kabelen keresztul). Elvezze az elenk es tiszta kepeket, es kinaljon maganak egy felejthetetlen elmenyt!




10.jpg




Android 6.0






A kivetito tamogatja a Wi-Fi 2.4G/5G-t es a Bluetooth 4.0-t, amelyek Androiddal kombinalva meg sok mas lehetoseget kinalnak. Ezzel kenyelmesen letoltheti az alkalmazasokat es hasznalhat olyan platformokat, mint a Netflix, a YouTube es az Amazon Prime Video. A projektorhoz vezetek nelkul is csatlakozhat. A keszulek olyan funkciokat tamogat, mint a Multi Screen, Mirror Screen, Miracast es Airplay (a HappyCast alkalmazason keresztul).





5.jpg





Praktikus fogantyu mellekelve






Szabaduljon meg a projektor meg kenyelmesebb hasznalatatol. A keszlet tartalmaz egy praktikus taviranyitot, amely gyors hozzaferest biztosit a legfontosabb funkcioihoz. Mostantol konnyeden beallithatja a hangerot, beallithatja a fokuszt, letilthatja a hangszorokat, aktivalhatja a 3D modot, megnyithatja a fooldalt, modosithatja a beallitasokat, es be- vagy kikapcsolhatja a keszuleket. A projektort a gombjaival is mukodtetheti.







2.jpg





Kiegeszito szolgaltatasok







Szerezzen meg tobb lehetoseget. A projektor fuggoleges trapezkorrekciot tesz lehetove (±40°). Ez megkonnyiti az eltolodasbol eredo hibak kijavitasat. A keszulek 2 beepitett, egyenkent 5 W-os hangszoroval is rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy nem csak reszletgazdag kepet tud nyujtani, hanem kivalo minosegu hangzast is! Most meg jobban elmerulhet egy film vagy kedvenc jateka vilagaban. Ezenkivul a kulon megvasarolhato autos halozati adapter lehetove teszi, hogy a kivetitot a szivargyujto aljzaton keresztul taplalja, igy kialakithat egy szabadteri mozit!





3.jpg





A dobozban




  • Kivetito
  • Adapter
  • Tapkabel
  • Tavoli
  • Hasznalati utasitas


2 elem
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.