Mini proiector wireless BYINTEK R15,...

Mini proiector wireless BYINTEK R15, WiFi, 1280x800, 1-6m

2370023
Ultimele produse in stoc
2.099,01 lei
Cu TVA

Specificatii:



Brand: BYINTEK

Model: BYINTEK: R15

Tip de afisare: DLP

Rezolutie nativa: 1280x800

Rezolutie maxima: 4K prin cablu HDMI

Raport de aspect: 16:9, 16:10, 4:3

Suport pentru 3D: Da (DLP-Link)

Arie de proiectie: 30-300''

Keystone: Corectie verticala automata/manuala

Graduri Keystone: ±40°

Wi-Fi: 2.4G & 5G

Bluetooth: 4.0

Conectare fara fir: Da

Android: 6.0

Airplay: Da

Luminozitate: 600 ANSI Lumeni

Raport de contrast: 10000:1

Reglare electronica a focalizarii: Da

Viata lampii: Aprox. 30.000h

Dupa axa: Da, 100%

Memorie: RAM 2G + ROM 32G

Consumul de energie: 35W

Dimensiuni: 220x127x46mm

Greutate: 754g

Corpo

 

Miniproiector BYINTEK R15




Acum, in propria camera, va puteti simti ca intr-o sala de cinema. Proiectorul BYINTEK R15 DLP suporta rezolutia 4K si poate proiecta o imagine cu o diagonala maxima de 300''. De asemenea, ofera modul 3D si 2 difuzoare de 5W. Permite corectia trapezoidala verticala de ±40° si se remarca prin luminozitatea de 600lm. In plus, dispozitivul suporta conectarea prin Wi-Fi, iar datorita sistemului Android puteti instala aplicatii la alegere.






4.jpg




O multime de aplicatii





Acest proiector practic este perfect atat pentru incaperi mari, cat si pentru incaperi ceva mai mici. Va permite sa proiectati o imagine cu o diagonala de 30-300'' de la o distanta de 1-6m. De asemenea, sunt disponibile diverse optiuni de montare. De exemplu, il puteti pune pe o masa, il puteti monta pe un trepied sau il puteti atarna de tavan. Aceasta este o optiune excelenta atunci cand doriti sa faceti o prezentare la birou, sa vizionati un film in gradina sau sa urmariti un meci cu prietenii!




9.jpg



Optiuni multiple de conectivitate




Proiectorul se distinge prin compatibilitatea sa larga - puteti conecta cu usurinta la el dispozitivele pe care le alegeti. Este echipat cu o varietate de porturi, inclusiv USB, HDMI si un slot pentru carduri TF. Astfel, puteti conecta cu usurinta un laptop, un DVD, o consola PlayStation 4, o unitate USB si multe altele! Acum puteti viziona si mai comod un film, le puteti arata prietenilor fotografiile din vacanta sau puteti juca un joc pe ecranul mare.





11.jpg





Imagine mare - multe detalii






Nu lasati sa va scape niciun detaliu. Proiectorul va va oferi o imagine de pana la 300'' - mult mai mult decat poate oferi un televizor obisnuit. De asemenea, dispozitivul accepta DLP Link 3D - pentru a trece la modul 3D, trebuie doar sa apasati un buton de pe telecomanda. In plus, proiectorul foloseste un procesor avansat MStar6A648 si un motor electric, astfel incat suporta chiar si rezolutia 4K (prin cablu). Bucurati-va de imagini vii si clare si oferiti-va o experienta de neuitat!




10.jpg




Android 6.0






Proiectorul accepta Wi-Fi 2.4G/5G si Bluetooth 4.0, care, combinate cu Android, va ofera mult mai multe optiuni. Acest lucru va va oferi confortul de a descarca aplicatii si de a utiliza platforme precum Netflix, YouTube si Amazon Prime Video. De asemenea, va puteti conecta la proiector fara fir. Dispozitivul suporta functii precum Multi Screen, Mirror Screen, Miracast si Airplay (prin intermediul aplicatiei HappyCast).





5.jpg





Maneta practica inclusa






Disfaceti-va de o utilizare si mai comoda a proiectorului. Setul include o telecomanda practica care va va oferi acces rapid la cele mai importante functii ale sale. Acum puteti regla cu usurinta volumul, ajusta focalizarea, dezactiva difuzoarele, activa modul 3D, mergeti la pagina principala, modificati setarile si porniti sau opriti dispozitivul. De asemenea, puteti opera proiectorul cu ajutorul butoanelor sale.







2.jpg





Amenajari suplimentare







Obtineti si mai multe optiuni. Proiectorul permite corectia trapezoidala verticala (±40°). Acest lucru faciliteaza corectarea erorilor rezultate din nealinierea sa. Dispozitivul are, de asemenea, 2 difuzoare incorporate de 5 W fiecare. Acest lucru inseamna ca poate oferi nu numai o imagine bogata in detalii, ci si un sunet de inalta calitate! Acum veti fi si mai imersati in lumea unui film sau a jocului preferat. In plus, adaptorul de alimentare auto disponibil separat va permite sa alimentati proiectorul prin intermediul prizei brichetei din autovehiculul dvs. Astfel, puteti instala un cinematograf in aer liber!





3.jpg





In cutie




  • Proiector
  • Adaptor de alimentare
  • Cordon de alimentare
  • Telecomanda
  • Manual de utilizare


2 Produse
Niciun review
Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.