Kiegeszites a Shelly PLUS relek...
Kiegeszites a Shelly PLUS relek...
Kiegeszites a Shelly PLUS relek...
Kiegeszites a Shelly PLUS relek...

Kiegeszites a Shelly PLUS relek olvasoerzekeloihez, Shelly Add on

2280036
Elfogyott – feltöltés alatt
103,99 lei
Adóval együtt

Ez egy kiegeszito tartozek, amely kompatibilis a Shelly PLUS sorozatu relekkel, es lehetove teszi maximum 5 db DS18B20 homerseklet-erzekelo vagy mas digitalis vagy analog erzekelo hozzaadasat a Shelly Plus sorozatu relekhez.


Muszaki adatok:


Tapellatas: 3V

Uzemi homerseklet: -20 o C +40 o C

Aramfelvetel: kevesebb, mint 0,5 W

Funkciok: homerseklet es paratartalom leolvasasa, analog es digitalis bemenet, sokfele erzekelo leolvasasa - idojaras-erzekelok, ontozes, ajtolehetosegek....

Meretek: 4,2 x 3,7 x 1,5 cm

Suly: 0,123 kg

 

A Shelly PLUS erzekelo kiegeszitoje kompatibilis a Shelly PLUS sorozat relekevel (Shelly PLUS 1, Shelly PLUS 1PM, Shelly PLUS 2PM) es a PLUS i4 bemeneti modullal, es kepesse teszi az intelligens eszkozoket analog es digitalis erzekelok csatlakoztatasara.




Jellemzok:

  • Van egy analog es egy digitalis bemenete
  • Legfeljebb ot DS18B20 erzekelovel vagy egy DHT22 erzekelovel hasznalhato.
  • DS18B20 - Homerseklet erzekelo (legfeljebb 5),
  • DHT22 erzekelo - ha szeretne figyelni a homersekletet es a paratartalmat




MIERT A SHELLY PLUS KIEGESZITO?



Meres es vezerles precizen: A Shelly Plus Add-on egy galvanikusan levalasztott erzekelo interfesz az osszes Shelly Plus relehez. Hasznalja homerseklet es paratartalom meresere 1 vezetekes csatlakozoi segitsegevel, vagy csatlakoztasson kulonbozo analog es digitalis erzekeloket az osszetett automatizalas es a nagyobb hatekonysag erdekeben.




MAGAS KOMPATIBILITAS AZ ERZEKELOKKEL


A rendkivul kompatibilis Shelly Plus Add-on kompatibilis a legtobb Arduino erzekelovel! Hasznalja digitalis vagy analog bemeneteit a kivant parameterek meresere es osszetett automatizalasi jelenetek letrehozasara az erzekeloadatok alapjan.




HASZNALATI ESETEK




Garazskapu pozicio: Shelly Plus 1-gyel parositva egy reed kapcsolo erzekelot csatlakoztathat a Shelly Plus Addon digitalis erzekelojehez, es nyomon kovetheti a garazskapu allapotat. Igy mindig tudni fogja, hogy nyitva van-e vagy zarva, amikor tavol van, es megteszi a megfelelo intezkedeseket.

Az akvariumban levo viz melegitesenek szabalyozasa : A Shelly Plus Add-on es ket DS18B20 erzekelo segitsegevel konnyeden merheti a pontos homersekletet az akvariumban, valamint a szobahomersekletet. Ezen adatok alapjan kenyelmes es egeszseges kornyezetet tarthat fenn kedvencei szamara. Ezen kivul folyadekszint-erzekelot is csatlakoztathat a kiegeszitohoz, es mindig ugyeljen arra, hogy a vizszint az optimalis szinten legyen.

Iranyitsd a vilagitast a fenyero alapjan: az LDR-rel (fotoellenallassal) egyutt a Shelly Plus Add-on aktivalhatja a Shelly Plus 2PM-et, amely kinyitja a redonyoket, ha a szobaban tul sotet van, es meg nappal van. Ezen tulmenoen, ha a fenyero alacsony, a Shelly Plus Add-on elindithatja a Shelly Plus 1-et, hogy a megfelelo idoben felkapcsolja a vilagitast.

Kovesse az idojarast: A kulteri motoros napellenzok es napellenzok kellemes arnyekot nyujtanak vendegeinek napsuteses napokon. Az eros szel azonban kivetel nelkul javithatatlanul karosithatja oket. A Shelly Plus AddOn-hoz csatlakoztatott szelerzekelovel kombinalva a Shelly Plus 2PM automatikusan bezarhatja a kulso tetot, hogy megvedje oket a szeltol. Ezenkivul az esoerzekelovel ellatott Shelly Plus kiegeszito kivalthatja a Shelly Plus 2PM-et, hogy a napellenzot eppen idoben kinyissa a vendegek vedelme erdekeben.

Ontozes csak szukseg eseten: egy gyonyoru kert nem egyszeru feladat, az ontozorendszer automatizalasa pedig idot takarithat meg es optimalizalhatja koltsegeit. A talajnedvesseg-erzekelovel egyutt a Shelly Plus Add-on elindithatja a Shelly Plus 1-et, hogy csak szukseg eseten kezdje el az ontozest, mindig kihagyva az esos napokat.

Mozgasvezerelt lampak: A Shelly Plus Add-on PIR-erzekelohoz is csatlakoztathato, hogy megvilagitsa a haz korul alkalmankent hasznalt helyisegeket. Ily modon, amikor belep a szobaba, a lampa addig eg, amig szuksege van ra.

No reviews

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.