Intelligens relé bemenettel, Shelly...
Intelligens relé bemenettel, Shelly...
Intelligens relé bemenettel, Shelly...
Intelligens relé bemenettel, Shelly...

Intelligens relé bemenettel, Shelly PLUS 1, 1 csatornás, WiFi

2280028
Raktáron
129,00 lei
Adóval együtt

A Shelly PLUS 1 a vilag egyik legkisebb WiFi-kepes intelligens rele kapcsoloja, amely kis meretenek koszonhetoen elfer a fali aljzat alatt vagy egy szabvanyos villanykapcsoloban.

Muszaki adatok:

Meretek (mm): 41 x 36 x 15

Kimenet: potencialmentes/ max. 30V DC/ max. 240V AC

Maximalis aramerosseg: 16A

Bemenet: 1 rendeles bemenet

Vezerles: Amazon Alexa, Google Assistant

 

A Shelly PLUS 1 az egyik legkisebb nyilt forraskodu eszkoz, amely WiFi-vel rendelkezik az intelligens vezerloaramkorok szamara. Kis meretenek koszonhetoen beepitheto egy konnektor/lampakapcsolo moge, akarcsak egy szabvanyos villanykapcsolo, vagy egy elektromos szekrenybe. Kompatibilis a DIN sinnel es barmilyen elektromos szekrenybe beepitheto.

Uj es tovabbfejlesztett tok

A Shelly Plus termekcsalad egyseges es tovabbfejlesztett formaban erkezik. A Plus Line keszulekek kis meretei lehetove teszik, hogy barmilyen fali kapcsolo vagy fali aljzat moge konnyen felszerelhetoek, es teljesen utolag is felszerelhetok. A Plus termekcsalad minden eszkozehez tartozik egy kapcsolasi rajz, amelyet a hazra nyomtattak a biztonsagos es egyszeru telepites erdekeben.

A PLUSZ SOROZAT JELLEMZOI:

  • Fokozott biztonsag: tovabbfejlesztett tulmelegedes elleni vedelem szoftveres kuszobertekekkel a hibak ellenorzesere es megelozesere
  • Rendkivul gyors processzor: azonnali megrendeles vegrehajtashoz es ertesiteshez
  • Wi-Fi mukodtetes: Csatlakoztassa a Shelly Plus 1-et a Wi-Fi halozathoz. Nincs szukseg HUB-ra
  • Bluetooth : Adjon hozza eszkozoket gyorsan es egyszeruen a Bluetooth-kapcsolaton keresztul, a Shelly Cloud alkalmazas segitsegevel
  • Tovabbfejlesztett API interfesz: felhokapcsolatok es helyi integraciok szeles valaszteka sokkal alacsonyabb integracios koltsegek mellett
  • Tovabbfejlesztett biztonsag: MQTT- es WSS-tamogatas, TLS-tamogatas es egyedi tanusitvanyok a felhasznalasi esetek szeles skalajahoz

TERMEK JELLEMZOI:

  • Wi-Fi alapu – Csatlakozik a Wi-Fi halozathoz. Nincs szukseg HUB-ra!
  • Bluetooth – Adjon hozza eszkozoket gyorsan es egyszeruen Bluetooth-kapcsolaton keresztul, a Shelly Cloud alkalmazas segitsegevel
  • Szaraz erintkezok
  • Alacsony feszultsegu tamogatas
  • Rendkivul gyors processzor – ESP32
  • Fokozott biztonsag - Tulmelegedes elleni vedelem
  • Tovabbfejlesztett biztonsag – MQTT es WSS tamogatas, TLS tamogatas es egyedi tanusitvanyok
  • Tovabbfejlesztett API felulet

A Shelly PLUS 1 mogejuk epitesevel a meglevo kapcsolok karbantartasaval vezerelheti a lampakat, es figyelheti allapotukat (be/ki). Tamogatja a 2 es 3 iranyu valtast.

Vezetek nelkuli: nincs szukseg HUB-ra – Csatlakoztassa a Shelly 1-et kozvetlenul az otthoni Wi-Fi-halozathoz.

Iranyitas tavolrol: iranyitsa a vilagitast otthon, barhol is van. Mar nem eg a lampa, es tobbe nem jovok haza sotetben.

Nagymertekben kompatibilis: Android, iOS, Amazon Alexa es Google Assistant kompatibilis. Iranyitsd eszkozodet hangoddal.

Szeles koru feszultsegtamogatas: A Shelly 1 keszulekek es keszulekek szeles korenek vezerlesere hasznalhato.

Napkelte/napnyugta programok: A Shelly 1 automatikusan koveti a napkeltet es a napnyugtat, es ennek megfeleloen szabalyozza a vilagitast.

Heti utemezes: valasszon idopontot, es allitsa be a vilagitast ugy, hogy pontosan akkor kapcsoljon be/ki vagy halvanyuljon, amikor szeretne.

Rest API: A REST API segitsegevel csatlakoztassa a Shelly 1-et meglevo otthoni automatizalasi rendszerehez.

Elobe lepes: Konnyen elove es hasznalhatova teheti Arduino projektjet az automatizalasi projektben.

A Shelly 1 a leheto legokosabb eszkoz. A Shelly 1 ismeri az On tartozkodasi helyet, magas szintu biztonsagot kinal, es hozzaferes-szabalyozast biztosit az eszkozhoz.

Okosan ugy terveztek, hogy illeszkedjen a legtobb szabvanyos elektromos dobozba es kapcsoloba. A Shelly 1 kisebb, mint 2 egymasra halmozott keksz!

Ne felejtse el kikapcsolni az eszkozoket. A beepitett visszaszamlalo fel ora elteltevel automatikusan kikapcsolja a sutot.

Idozito funkcio:

  • beallithatja a start/stop programokat a het barmely napjan
  • tamogatja a napfenyhez/naplementehez igazitott programokat

Konnyen telepitheto: A Shelly 1 beallitasa olyan egyszeru, mint egy-ketto-harom. Mindent megtehetsz magadnak.

Fenyszabalyozas: Filmet keszul nezni, mindenki a kanapen ul, pattogatott kukoricaval az oleben? Vagy lehet, hogy lefekszel, es le kell kapcsolnod az osszes villanyt, ami annyira bosszanto. A kellemetlen helyzetek elkerulese erdekeben telepitse otthon a Shelly 1-et, es egyetlen erintessel vezerelheti a lampakat okostelefonjan vagy hangjaval. A Shelly 1 kompakt meretevel barmilyen intelligens lampakapcsolot elkeszithet.

Garazskapu vezerles: Elfelejtette bezarni a garazst? A Shelly 1 segitsegevel, amikor elmegy otthonrol, konnyeden kinyithatja es becsukhatja a garazsajtot anelkul, hogy aggodnia kellene, hogy nyitva hagyta. A Shelly 1 uzemi feszultsege 12V es 24-60V DC, ami lehetove teszi a legtobb garazskapu vezerleset a piacon.

Ontozorendszer: egy zold es szep udvar nehez feladat. A Shelly 1 automatizalt kerti ontozoinek kepessegevel biztos lehet benne, hogy a fu mindig zoldebb lesz, mint a szomszedaie. Ezenkivul a keszulek koveti a napot, es napnyugta utan ontozi a kertet, hogy elkerulje a novenyek megegeset.

Ajtocsengo- ertesitesek: csatlakoztathatja a Shelly 1-et az ajtocsengohoz, es azonnali ertesitest kap, ha valaki a bejarati ajto elott all.

Ajtozar vezerlese: A Shelly 1 lehetove teszi az ajtozar tavolrol torteno kezeleset. Bezarhatja es feloldhatja, hogy barmi tortenjen is, nyugodt lesz, tudva, hogy otthona biztonsagban van.

Mozgaserzekelo fenyvezerlessel: A Shelly 1-el es egy mozgaserzekelovel mozgaserzekelo kapcsolokent hasznalhatja kulteri lampaihoz.

A Mongoose operacios rendszerre epulo ingyenes felhoszolgaltatas es a gyarto okostelefonos alkalmazasa is elerheto.

Egy alkalmazas, szamtalan lehetoseg: A vilag legjobb felhoszolgaltatasaval, konnyen hasznalhato feluletevel, jeleneteivel, tomeges vezerlesevel es meg sok massal a Shelly Cloud alkalmazas lehetove teszi, hogy barhonnan iranyithassa otthonat. Mindegyik Shelly integralhato es mukodik a Shelly alkalmazasban talalhato osszes tobbi Shelly eszkozzel.

Beepitett webszerver, a webes feluletrol a helyi halozaton keresztul konfiguralhato. LAN kompatibilis, helyi halozaton keresztul vezerelheto Shelly Cloud es internet hozzaferes nelkul. Tamogatja az MQTT-t.

A keszulek ESP8266 alapu vezerlessel mukodik, a firmware a beepitett pin-buszon keresztul tetszes szerint modosithato (peldaul Sonoff-Tasmota, ESPEasy, ESPurna), konnyen integralva sajat automatizalasi szerverevel.

A tobbi intelligens kapcsolohoz hasonloan ezt az eszkozt is a feszultseg alatti vezetekhez es a nulla vezetekhez kell csatlakoztatni.

Tapellatas: Alacsony feszultseg: 10-15V; 24 – 240V / 12V stabilizalt; 110-230V ±10%, 50/60Hz

Maximalis teljesitmeny: 3500W / 16A

Integraciok:

  • MQTT
  • HomeSeer
  • ioBroker
  • Otthoni asszisztens
  • openHAB
  • Domoticz
  • SYMCAN
  • nymea
  • ferj
  • Hoobs
  • A REST API

50 elem
No reviews

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.