Sonoff POW Origin R3 WiFi intelligens...

Sonoff POW Origin R3 WiFi intelligens rele (16A) teljesitmenymerovel (POWR316)

2080138
Raktáron
58,00 lei
Adóval együtt

A SONOFF POW Origin R3 16 A-es relevel es termeszetesen beepitett teljesitmenymerovel erkezik.

Az eWeLink felho 6 honap energiafogyasztasi adatait (orankent) tarolja. A tulterhelesvedelmi funkcio reszekent beallithat egy kuszoberteket a teljesitmenyre, az aramerossegre es a feszultsegre.

Az uj verzioju R3 Origin mar tamogatja az ertesitesek kuldeset is, ha a napi vagy havi fogyasztas eler egy bizonyos elore beallitott erteket, a fogyasztas nullazhato es a fogyasztasi adatok is letolthetok.

 

Mar elerheto a Sonoff POW R2 uj, 2022-es verzioja: a SONOFF POW Origin R3 16 A-es relevel es termeszetesen beepitett teljesitmenymerovel erkezik.

A SONOFF POW Origin 16 (POWR316) egy Wi-Fi intelligens kapcsolo teljesitmenymero (energiamero) funkcioval, ujonnan frissitett ESP32 chippel, 200%-kal gyorsabb, mint az elozo ESP8622 chip.

Valos idoben nyomon tudja kovetni az eszkozok teljesitmenyet, aramat es feszultseget, valamint a kumulalt energiafogyasztast. A POW Origin tamogatja a 6 honapos multbeli energiafogyasztasi adatok ellenorzeset, ora pontossaggal, az adatok Excelbe exportalhatok a telefonon.

Beallithat napi/havi fogyasztasi kuszobot, a fogyasztasi cel eleresekor push ertesitest kap. Az eWeLink alkalmazas Scene funkciojaban a fogyasztasmero adatai alapjan is beallithat bizonyos triggereket.

SONOFF eszkozoket is hozzaadhat a Home Assistanthez vezerles es automatizalas celjabol a gyari hivatalos eWeLink kiegesziton keresztul.

Emellett az energiafogyasztas jobb megtakaritasa erdekeben a POW Origin csatlakozhat az Alexa Energy Dashboardhoz is, igy kozpontilag megtekintheti az eszkoz globalis vagy egyedi energiafogyasztasat a muszerfalon. Ha elofizet az eWeLink Advanced csomagra, a POW Origin az IFTTT es az eWeLink Web vezerlessel is kompatibilis.

A POW Origin a legmagasabb fokozatu V-0 egesgatlo hazzal, tovabbfejlesztett csatlakozovezetekekkel es tobb onnal minimalizalja a biztonsagi kockazat minden reszletet.

Fenypontok:

【Teljesitmenymeres】 Kovesse nyomon az eszkozok teljesitmenyet, aramat, feszultseget es kumulalt energiafogyasztasat valos idoben.

【16 A】 Maximum 16 A-es toltest tamogat, tobb haztartasi keszulekkel kompatibilis.

【6 havi orankenti fogyasztasi elozmenyadatok】 Az energiafogyasztasi adatok (ora pontossaggal) legfeljebb 6 honapig tarolhatok, es exportalhatok a telefon Excel programjaba.

【Tulterheles elleni vedelem】 Beallithatja a teljesitmeny, az aram es a feszultseg kuszoberteket. Amint barmely feltetel teljesul, a POW Origin leall az eszkozok vedelme erdekeben.

【Teljesen funkcionalis】 A POW Origin minden alapveto funkcioval rendelkezik, mint peldaul az alkalmazasvezerles, a hangvezerles, a LAN vezerles, az idobeosztas, a huvelyk beallitas, a bekapcsolas allapota stb.

365 elem
No reviews

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.