Releu inteligent cu intrare, Shelly...
Releu inteligent cu intrare, Shelly...
Releu inteligent cu intrare, Shelly...
Releu inteligent cu intrare, Shelly...

Releu inteligent cu intrare, Shelly PLUS 1, 1 canal, WiFi

2280028
in stoc
129,00 lei
Cu TVA

Shelly PLUS 1 este unul dintre cele mai mici comutatoare cu relee inteligente dotate cu WiFi din lume, care, datorita dimensiunilor sale mici, se potriveste in peretele de sub priza de alimentare sau intr-un intrerupator de lumina standard.

Specificatii:

Dimensiuni (mm): 41 x 36 x 15

Iesire: liber de potential/ max. 30V DC/ max. 240V AC

Curent maxim: 16A

Intrare: 1 intrare de comanda

 

Shelly PLUS 1 este unul dintre cele mai mici dispozitive cu sursa deschisa, echipate cu WiFi pentru circuite de control inteligente. Datorita dimensiunilor sale mici, il puteti incorpora in spatele unei prize de alimentare / intrerupator de lumina la fel ca un intrerupator de lumina standard sau intr-un dulap electric. Compatibil cu sina DIN si poate fi incorporat in orice dulap electric.

Carcasa noua si imbunatatita

Linia Shelly Plus vine intr-o forma unificata si imbunatatita. Dimensiunile mici ale dispozitivelor Plus Line va permit sa le montati cu usurinta in spatele oricarui intrerupator de perete sau priza de perete si sunt complet retrofit. Fiecare dispozitiv din linia Plus vine cu o diagrama de cablare imprimata pe carcasa pentru a asigura o instalare sigura si usoara.

CARACTERISTICI SERIA PLUS:

  • Siguranta sporita: protectie imbunatatita la supra-temperatura cu praguri software pentru controlul si prevenirea defectiunilor
  • Procesor extrem de rapid: pentru executarea imediata a comenzii si notificare
  • Operat prin Wi-Fi: Conectati Shelly Plus 1 la reteaua dvs. Wi-Fi. Nu este necesar HUB
  • Bluetooth : Adaugati dispozitive rapid si usor prin conexiunea Bluetooth, folosind aplicatia Shelly Cloud
  • Interfata API imbunatatita: gama larga de conexiuni cloud si integrari locale cu costuri de integrare mult mai mici
  • Securitate imbunatatita: suport MQTT si WSS, suport TLS si certificate personalizate pentru o gama larga de cazuri de utilizare

CARACTERISTICILE PRODUSULUI:

  • Operat prin Wi-Fi - Se conecteaza la reteaua dvs. Wi-Fi. Nu este necesar HUB!
  • Bluetooth - Adaugati dispozitive rapid si usor prin conexiune Bluetooth, folosind aplicatia Shelly Cloud
  • Contacte uscate
  • Suport de joasa tensiune
  • Procesor extrem de rapid – ESP32
  • Siguranta sporita - Protectie la supra-temperatura
  • Securitate imbunatatita - suport MQTT si WSS, suport TLS si certificate personalizate
  • Interfata API imbunatatita

Construind Shelly PLUS 1 in spatele lor, puteti controla luminile mentinand intrerupatoarele existente si monitorizati starea acestora (pornit/oprit). Suporta comutare in 2 si 3 cai.

Wireless: nu este nevoie de HUB - Conectati Shelly 1 direct la Wi-Fi de acasa.

Controlati de la distanta: controlati iluminarea acasa, indiferent unde va aflati. Nu mai sunt lumini lasate aprinse si nu mai vin acasa in intuneric.

Foarte compatibil: Compatibil cu Android, iOS, Amazon Alexa si Google Assistant. Controlati-va aparatul cu vocea.

Gama larga de suport pentru tensiune: Shelly 1 poate fi utilizat pentru a controla o gama larga de dispozitive si aparate.

Programe de rasarit/apus: Shelly 1 poate urmari automat rasaritul si apusul soarelui si va poate controla iluminarea in consecinta.

Programari saptamanale: alegeti o ora si setati iluminarea sa porneasca/opreasca sau sa se estompeze exact cand doriti.

API- ul Rest: utilizati API-ul nostru REST pentru a conecta Shelly 1 la sistemul dvs. de automatizare a locuintei existent.

Go Live: faceti cu usurinta proiectul dvs. Arduino activ si utilizabil in proiectul dvs. de automatizare.

Shelly 1 este cel mai inteligent dispozitiv pe care il puteti avea. Shelly 1 va cunoaste locatia, va ofera securitate ridicata si asigura controlul accesului la dispozitiv.

Proiectat inteligent pentru a se potrivi in majoritatea cutiilor si intrerupatoarelor electrice standard. Shelly 1 este mai mic decat 2 fursecuri stivuite impreuna!

Nu mai uitati sa opriti aparatele. Cronometrul de numaratoare inversa integrat va poate opri automat cuptorul dupa o jumatate de ora.

Functia de cronometru:

  • setati programe de pornire / oprire in orice zi a saptamanii
  • suporta programe adaptate la lumina soarelui/apusul soarelui

Usor de instalat: Configurarea Shelly 1 este simpla ca unu-doi-trei. Puteti face totul singur.

Controlul luminii: Esti pe cale sa vizionezi un film, totul asezat pe canapea cu floricele de porumb in poala? Sau poate te duci la culcare si trebuie sa stingi toate luminile, atat de enervant. Pentru a evita aceste situatii neplacute instalati Shelly 1 acasa si va veti putea controla luminile cu o singura atingere prin intermediul smartphone-ului sau cu vocea. Cu dimensiunea compacta a lui Shelly 1 puteti face orice intrerupator de lumina inteligent.

Controlul usii garajului: Ati uitat sa inchideti garajul? Cu Shelly 1, atunci cand pleci de acasa, poti deschide si inchide cu usurinta usa garajului fara sa-ti faci griji ca ai lasat-o deschisa. Shelly 1 are tensiuni de functionare de 12V si 24-60V DC, ceea ce permite controlul majoritatii usilor de garaj de pe piata.

Sistem de irigare: a avea o curte verde si frumoasa este o sarcina grea. Cu capacitatea lui Shelly 1 de a avea stropi de gradina automatizate, poti fi sigur ca iarba ta va fi intotdeauna mai verde decat a vecinilor tai. De asemenea, dispozitivul poate urmari soarele si uda gradina dupa apus pentru a evita arderea plantelor.

Notificari de sonerie: puteti conecta Shelly 1 la soneria dvs. si puteti primi o notificare instantanee cand cineva este la usa din fata.

Controlul blocarii usii: Shelly 1 va permite sa va gestionati incuietoarea usii de la distanta. Il poti bloca si debloca, astfel incat orice s-ar intampla, vei fi in pace, stiind ca casa ta este in siguranta.

Senzor de miscare cu control al luminii: Cu Shelly 1 si un detector de miscare, il puteti folosi ca comutator de detectare a miscarii pentru luminile dvs. de exterior.

Sunt disponibile, de asemenea, serviciul cloud gratuit, bazat pe sistemul de operare Mongoose si aplicatia pentru smartphone a producatorului.

O singura aplicatie, nenumarate posibilitati: Cu cel mai bun serviciu cloud din lume, interfata usor de utilizat, scene, control in bloc si multe altele, aplicatia Shelly Cloud va permite sa va controlati casa de oriunde. Fiecare Shelly poate fi integrat si functioneaza cu toate celelalte dispozitive Shelly din aplicatia Shelly.

Server web incorporat, configurabil din interfata web prin intermediul retelei locale. Compatibil LAN, controlabil prin retea locala fara Shelly Cloud si acces la Internet. Suporta MQTT.

Dispozitivul functioneaza cu un control bazat pe ESP8266, firmware-ul poate fi modificat dupa cum doriti prin pin-busul incorporat (Sonoff-Tasmota, ESPEasy, ESPurna de exemplu), putand fi integrat usor cu propriul server de automatizare.

Ca si alte intrerupatoare inteligente, acest dispozitiv trebuie conectat la firul de faza si la firul neutru.

Alimentare: Tensiune joasa: 10-15V; 24 – 240V / 12V stabilizat; 110-230V ±10%, 50/60Hz

Putere maxima: 3500W / 16A

Integrari:

  • MQTT
  • HomeSeer
  • ioBroker
  • Asistent acasa
  • openHAB
  • Domoticz
  • SYMCAN
  • nymea
  • Hubitat
  • Hoobs
  • API-ul REST

50 Produse
Niciun review

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.