Kamera IP Sonoff S-CAM, Wi-Fi, H.264,...
Kamera IP Sonoff S-CAM, Wi-Fi, H.264,...

Kamera IP Sonoff S-CAM, Wi-Fi, H.264, 1080p

2080182
Raktáron
154,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Modell: CAM Slim

feher szin

Bemenet: 5V / 1A

Maximalis felbontas: 1080p

Az infravoros LED-ek szama: 2

Video tomoritesi verzioja: H.264

Objektiv rekesznyilasa: F2.3

WiFi kapcsolat: IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz

Mukodesi homerseklet: -10°C es 40°C kozott

Meretek: 91 x 53 x 44,5 mm

Suly: 195 g

 

Sonoff S-CAM IP kamera

Szeretne felugyelni otthonat, barhol is van? Sonoff S-CAM IP kamera segit! Az eszkoz ketiranyu hangot fogad, es mukodik az Amazon Alexa es a Google Assistant hangsegedekkel. Kristalytiszta 1080p HD videokat kinal. Azt is lehetove teszi, hogy csatlakozzon mas Sonoff berendezesekhez. Mozgas eszlelesekor akar 5 perces videokat rogzithet. Lehetove teszi a kepek tarolasat akar 256 GB-os micro SD kartyan vagy az eWeLink felhoben. A csomagban talalhato egy Sonoff USB halozati adapter is.

4.jpg

Kivalo kepminoseg

A Sonoff kamera kivalo minosegu HD 1080p videokat kinal. Sotetedes utan is remekul fog mukodni – infravoros fenyt kibocsato IR LED-ekkel rendelkezik, amelyek meg ejszaka is tiszta kepet adnak 10 meteres hatotavolsaggal. Az RTSP protokollnak koszonhetoen egyszeruen kovetheti az otthonaban zajlo esemenyeket a szamitogep kepernyojen.

1.jpg Mozgas Erzekeles

Novelje otthona biztonsagat Az alkalmazas segitsegevel megadhatja, hogy mozgas erzekelesekor mikor szolaljon meg a riaszto. A kamerat mas Sonoff eszkozokhoz is csatlakoztathatja, es meg jobb vedelmet garantal – ha csatlakoztatja oket, a felvetel egy adott idopontban indul, peldaul amikor a lampa vilagit! Sot, ha a kamera mozgast erzekel, maximum 5 perces videot rogzit – nem marad le egyetlen esemenyrol sem, ha tavol tartozkodik a lakasatol.

2.jpg

Ellenorzes Kamera hanggal

A keszulek az Amazon Alexaval es a Google Asszisztenssel mukodik, igy kenyelmesen vezerelheti hangjaval. Nehany szoval ellenorizheti, mi tortenik gyermeke szobajaban vagy a garazsban! Ezen kivul a kamera beepitett hangszoroval es mikrofonnal is rendelkezik, amivel akkor is szabadon beszelhetsz szeretteiddel, ha nem vagy otthon!

Tobbfele tarolasi lehetoseg a felvetelek szamara

Az S-CAM egy micro SD memoriakartya foglalattal rendelkezik, maximum 256 GB kapacitassal. Az eWeLink alkalmazasban biztonsagosan mentheti a videokat a felhobe – ingyenes 30 napos tarolasi probaverzio all rendelkezesre.

11.jpg 4

Szerelesi modok

Szerelje fel az S-CAM-et, ahova csak akarja – a telepitese nem okozhat gondot! Akar 4 modon is konnyeden felszerelheti – csavarokkal, magneses tamasztekkal, matricaval vagy allvannyal. Gond nelkul rogzitse a falhoz vagy a bejarati ajtohoz – a dontes az Onon mulik.

6.jpg

Beleertve:

kamera

adapter (2A tolto)

USB toltokabel

kamera rogzitesi matrica

hasznalati utasitas

8 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.