Toslink Vention optikai audiokabel,...

Toslink Vention optikai audiokabel, 1m vagy 5m, fekete

2450051
Raktáron
16,01 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Gyarto: Vention

Modell: BAEBF

Fekete szin

Anyaga: PVC

Hossz: 1 m vagy 5 m

A vegdarab meretei: 10,5 × 11 × 25 mm

Hossz

 

Toslink Vention optikai audio kabel 1 m vagy 5 m fekete

A Toslink Audio Vention optikai kabel minden modern audiorendszer elengedhetetlen resze. Lehetove teszi, hogy zokkenomentesen dolgozzon kulonfele eszkozokkel. Paratlan hangelmenyt kinal. Por es oxidacio ellen vedett, emellett kiveteles tartossag es hosszu elettartam jellemzi. A legjobb minosegu anyagokbol keszult, kivalo hangminoseget garantal.

Vention/BAEBF/1

Felhasznaloi kenyelem

A Toslink Audio Vention optikai kabel rendkivul kompatibilis audiokabel, idealis azok szamara, akik ertekelik a megbizhato es robusztus csatlakoztatast. Optikai szal atviteli technologiat hasznal, hogy tiszta, torzitasmentes, kivalo minosegu hangot biztositson. Az altala tovabbitott digitalis audiojelek teljesen immunisak az elektromagneses interferenciakkal szemben, ami azt jelenti, hogy a kornyezettol fuggetlenul a hang mindig tiszta es tiszta lesz. Ezenkivul a kabel 1 meter hosszu, ami lehetove teszi az audioeszkozok rugalmas elhelyezeset otthon vagy az irodaban.

Vention/BAEBF/2

Atgondolt tervezes

Az optikai kabel egy sokoldalu eszkoz, amely kompatibilis kulonfele eszkozokkel, peldaul televiziokkal, jatekkonzolokkal (PS4/XBOX), DVD-vel vagy projektorral. A legjobb minosegu anyagokbol keszult, kiveteles tartossag es hosszu elettartam jellemzi. Ezenkivul kialakitasa ved a portol, igy biztositva a hosszu es problemamentes hasznalatot. A kabel egyedulallo tulajdonsagai koze tartozik az oxidacio elleni vedelem, ami meg tovabb noveli elettartamat.

Vention/BAEBF/3

Lungime
1m
5m
397 elem
6922794729964
BAEBF
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.