Audioeloszto AUX 3.5 - Lightning...

Audioeloszto AUX 3.5 - Lightning Remax Sury, RL-LA13i, 15 cm

2410038
Raktáron
83,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Gyarto: Remax

Modell: RL-LA13i

Anyaga: TPE + aluminium

Hossza: 15 cm

Vege: AUX 3.5 - Lightning

 

Audio eloszto REMAX Sury AUX 3.5 - Lightning, RL-LA13i, 15 cm



A Remax audio splitter tokeletes eszkoz a zene szerelmeseinek, akik ertekelik a kivalo hangzast es a tartossagot. Nagy hanghuseget es a legjobb minosegu zenet kinal, gondos kialakitasa pedig tartosabb aluminium hazzal biztositja a tartossagot es a mechanikai serulesekkel szembeni ellenallast. Ez egy olyan eszkoz, amellyel barmikor elvezheti a zenet, a hasznalati feltetelektol fuggetlenul.





Remax/RL-LA13i/1




Kivalo hangzas




A Remax audio splitter idealis eszkoz minden zenerajongo szamara, aki ertekeli a kivalo hangzast. Garantalja a nagy huseget es a legjobb minosegu zenet. Most mar meghallgathatja kedvenc dalait, ahogy azok letrejottek. Semmi sem fog korlatozni! Mostantol barmikor elvezheti a zenet, fuggetlenul attol, hogy hol van vagy mit csinal. Fedezzen fel uj elmenyt a Remax audioeloszto altal kinalt nagyszeru hangzassal.





Remax/RL-LA13i/4




Atgondolt tervezes




A Remax audio splitter egy jol atgondolt kialakitasu keszulek, amely tartossagot es kopasallosagot kinal. A robusztusabb kialakitasnak es az aluminium haznak koszonhetoen az eloszto kepes ellenallni a nagy igenybevetelnek anelkul, hogy konnyen megkarcolodna vagy megserulne. Ez a robusztus kialakitas nem csak a hosszabb elettartamot biztositja, hanem a mechanikai serulesekkel szembeni nagyobb ellenallast is.





Remax/RL-LA13i/3

26 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.