Aerotherma Ceramica TaoTronics...
Aerotherma Ceramica TaoTronics...
Aerotherma Ceramica TaoTronics...
Aerotherma Ceramica TaoTronics...
Aerotherma Ceramica TaoTronics...

Aerotherma Ceramica TaoTronics TT-HE018, 2000W, 3 fokozat, Taviranyito, Erintovezerles

2210111
Utolsó tételek a raktáron
448,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:


Tapellatas: 220V-240V

Teljesitmeny: 2000W

Vezerles: taviranyito

Szobaterulet: 10-25m 2

Futesi mod: 3 futesi mod

Zajszint: 40 db

 

Aerotherma Ceramica TaoTronics TT-HE018, 2000W, 3 fokozat, Taviranyito



Az elegans, 56 cm magas legmelegito taviranyitoval, nagy LED kijelzovel, erintesvezerlessel, 12 oras idozitovel, intelligens homersekletszabalyzoval, digitalis termosztattal es fogantyuval rendelkezik a konnyu szallitas erdekeben.


Mindossze 2 masodperc alatt felmelegszik: A 2000 W-os PTC keramia futesi technologianak es a percenkenti tobb mint 3000 fordulatszamnak koszonhetoen a legfuto 2 masodpercen belul felmelegszik.


Professzionalis biztonsagi intezkedesek: ETL tanusitvannyal rendelkezo, V0 egesgatlo anyagbol keszult, borulas- es tulmelegedes elleni vedelemmel ellatva, csaladja mindig biztonsagban lesz baleset vagy aramszunet eseten.


Minden sarkot felfut: Az ultraszeles, 70°-os oszcillalo ventilatornak es az 56 cm-es meretnek koszonhetoen minden sarkot meleg levegovel latnak el, igy a legfuto elengedhetetlen kelleke a belso terekben es a nagy helyisegekben akar 25 m²-ig.


3 futesi mod es ECO: az elektromos legfuto minden helyzetre optimalis hot allit elo, valasszon 900 W alacsony hot, 2000 W magas hot vagy kozepes hot. Az adaptiv ECO mod ugy allitja be a futesi szintet, hogy a helyiseget a kivant homersekleten tartsa a megtakaritas erdekeben.


Hang nelkul fut: az aerotermae mindossze 40 dB-en mukodik, a szoba meg ejszaka is meleg marad, igy nem zavarja munka, pihenes vagy pihenes kozben.

1 Elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.