Futes Smartmi ventilatorral, 2000W,...
Futes Smartmi ventilatorral, 2000W,...
Futes Smartmi ventilatorral, 2000W,...

Futes Smartmi ventilatorral, 2000W, WiFi vezerles

2410039
Raktáron
890,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Gyarto: Smartmi

Modell: Intelligens futes konvekcioval

Nevleges teljesitmeny: 2000W

Nevleges feszultseg: 230V 50Hz

feher szin

Wi-Fi csatlakozas: 2,4 GHz

Merete: 230 x 220 x 608 mm

 

Smartmi ventilatoros futes




Az intelligens konvekcios futoelem gyorsan es hatekonyan felfut minden helyiseget. A keszulek innovativ megoldasai es kialakitasa lehetove teszi, hogy maximalisan kihasznalja kepessegeit, hogy mindig a megfelelo homersekletet elvezhesse.




9.jpg




Melegitsen barhol




A szeles, 90 fokos levegoelvezeto rendszer lehetove teszi minden helyiseg gyors es pontos futeset. A forro levego 1,5 meteren torteno kilokese stabil aramlast biztosit, igy a ho barmilyen szogben eleri.




6.jpg




Gyors cselekves



A hatalmas, 2000 W-os PTC keramia futorendszer az uzembe helyezest kovetoen mar 3 masodperccel elkezdi emelni a homersekletet, es mar 10 masodperc mulva eleri a stabil mukodesi szintet. A levego hatekony elszivasaval kombinalva a futoelem nagyon rovid ido alatt felmelegiti a helyiseget a kivant homersekletre.




1.jpg




Csendes motor mukodes



A levegoelszivas elve ellenere a keszulek nagyon halkan mukodik. A motort ugy terveztek, hogy csak minimalis hangot adjon ki, koszonhetoen a specialisan kialakitott ventilatorlapatok hasznalatanak. A 36 dB-es csendes mukodes ellenere a futoberendezes rendkivul hatekony marad.




5.jpg




Zold design



A keszulek kornyezetbarat anyagok felhasznalasaval keszult, amelyek megfelelnek az EU RoHS direktivajanak, amely nem teszi lehetove az egeszsegre es a kornyezetre karos anyagok hasznalatat. Ugyanakkor a felhasznalt ABS polikarbonat anyag rendkivul tartos es ellenall a magas homersekletnek.




7.jpg




Vezetek nelkuli mukodes




A futes akar az agybol is vezerelheto taviranyitoval. A minimalista, kismeretu vezerlot ugy terveztek, hogy megkonnyitse a hasznalatat. Nem kell kozvetlenul a futesre iranyitani, a 2,4 GHz-es taviranyito barmilyen poziciot kepes kezelni.




Egyszerusitett mukodesi modok



Egyszeru es intuitiv modja a ket fo uzemmod kozotti valasztasnak: meleg levego es mersekelt levego. Ezen kivul a keszulek negy elore definialt uzemmoddal rendelkezik, amelyek az uzemidotol es a levego homerseklet-beallitasatol fuggoen valtoznak, az egyes felhasznalok igenyeihez igazodva.




2.jpg



Biztonsagi rendszerek




A futotest specialis vedelemmel van felszerelve a maximalis kenyelem erdekeben. Ha a keszulek tulmelegszik vagy felborul, a biztonsagi rendszer automatikusan megszakitja az aramellatast, es a futes leall. Ezenkivul a konvektort a Xiaomi Home alkalmazashoz csatlakoztatva aktivalhatja a gyermekvedelmet.




3-1.jpg




Kompakt meret




A keszulek kis es kompakt merete lehetove teszi, hogy barmilyen helyisegben hasznalhato legyen. Mindossze 0,05 m2 helyevel kenyelmesse valik a hasznalata es tarolasa.




8.jpg

233 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.