Yamamato hegesztogep, 20-320A,...
Yamamato hegesztogep, 20-320A,...
Yamamato hegesztogep, 20-320A,...

Yamamato hegesztogep, 20-320A, elektrodak 1,6-4mm

2170022
Raktáron
320,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:


Gyarto: Yamamoto

Termektipus: MMA inverter

Tapfeszultseg: 220V

Maximalis hegesztoaram: 320 A

Munka tipusa: Felprofi

Funkciok es javaslatok: Arameroszabalyozas 20-320h

Vedelmi osztaly: Ip21

Elektroda atmero: 1,6 -4 mm

Suly 2,8 kg


 

YMS-320 Yamamoto hegesztogep


A Yamamot YMS-320 hegeszto inverter egy nagy teljesitmenyu berendezes, amelyet kifejezetten kulonfele tipusu femek hatekony hegesztesere terveztek. 220 V tapfeszultsegevel es 320 A maximalis hegesztoaramaval ez az inverter biztositja a kivalo minosegu hegesztesek keszitesehez szukseges teljesitmenyt kulonfele alkalmazasokban.



A Yamamot YMS-320 inverter egyik kiemelkedo tulajdonsaga a hegesztoaram rugalmas beallitasa, amely 20 es 320 A kozott valtozik.


Ez azt jelenti, hogy a felhasznalo beallithatja az aramszintet a hegesztesi folyamat es a felhasznalt anyagok sajatos igenyei szerint. A finom es preciz varratoktol az erosebb es melyebb hegesztesekig ez az inverter sokoldalusagot es a vegeredmeny teljes ellenorzeset kinalja.

A berendezesben 1,6 es 4 mm kozotti meretu elektrodak hasznalhatok, igy a hegesztesi alkalmazasok szeles skalajara alkalmas.


Akar vekony fem alkatreszeket, akar robusztusabb szerkezeteket hegeszt, ez az inverter biztositja a kivalo minosegu eredmenyek eleresehez szukseges rugalmassagot.




A Yamamot YMS-320 inverter masik fontos jellemzoje az IP21 vedelmi osztaly. Ez vedelmet nyujt a 12,5 mm-nel nagyobb szilard reszecskek behatolasa es a fuggolegeshez kepest akar 60 fokos szogben lehullo viz froccsenese ellen. Igy a felhasznalo biztonsagosan dolgozhat kulonbozo munkakornyezetekben es hegesztesi korulmenyek kozott anelkul, hogy a berendezes teljesitmenyet vagy tartossagat veszelyeztetne.



A 60 Hz-es aramfrekvencia hozzajarul az inverter stabilitasahoz es hatekonysagahoz, allando elektromos ivet es egyenletes hegesztest biztosit. Ez a funkcio kulonosen ertekes azokban az alkalmazasokban, ahol a hegesztes minosege es pontossaga kritikus.



A mindossze 2,8 kg sulyu Yamamot YMS-320 inverter konnyu es hordozhato, igy szabadon dolgozhat kulonbozo helyeken es hegesztesi poziciokban. A kompakt es ergonomikus kialakitas kenyelmesse es egyszeruve teszi a berendezes kezeleset, kulonosen szuk helyeken vagy nehez munkakorulmenyek kozott.




Osszefoglalva, a Yamamot YMS-320 hegeszto inverter kivalo valasztas a hegeszto szakemberek szamara. 220V tapfeszultseggel, 320A maximalis aramerosseggel, rugalmas aramszabalyozassal, valtoztathato elektrodamerettel,



Csomag tartalma:


inverterek

Hegeszto fogo

50 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.