SmartWise taviranyito 6+2 Bluetooth...

SmartWise taviranyito 6+2 Bluetooth gombbal (eWeLink-Remote).

2080161
Raktáron
55,00 lei
Adóval együtt

Ez a SmartWise vezetek nelkuli taviranyito Bluetooth technologiat (eWeLink-Remote) hasznal a kompatibilis eszkozok tavoli valtasahoz. Hat gomb (#1-tol #6-ig) 6 kulonbozo, Bluetooth-vevovel felszerelt eszkozzel parosithato, a 7-es es #8-as gombok gyari beallitasai pedig "Mindent BE" es "Osszes kikapcsolasa"-ra vannak allitva.

A Bluetooth technologia a 433 MHz-es RF-nel nagyobb hatotavolsagot kinal, akar 70-80 meteres tavolsagbol is kepes tavolrol iranyitani a keszuleket.

 

A 6+2 gombos SmartWise taviranyito Bluetooth technologiat (eWeLink-Remote) hasznal a kompatibilis eszkozok taviranyitojahoz, es hasznos kiegeszitoje az ESP32 WiFi + Bluetooth lapkakeszlettel felszerelt legujabb generacios eWeLink eszkozoknek.

Hasznalhato a kompatibilis eWeLink-Remote (Bluetooth) vevovel rendelkezo eWeLink eszkozok vezerlesere (inditasara/leallitasara).

A Bluetooth Low Energy technologian alapulo eWeLink-Remote technologia sokkal nagyobb hatotavolsagot kinal (ketszer vagy haromszor nagyobb), mint a 433 MHz-es RF technologia, es akar 70-80 meteres tavolsagbol is kepes elerni az eszkozoket (kulteri kornyezetben).

A taviranyito hat gombja (#1-tol #6-ig) 6 kulonbozo, kompatibilis Bluetooth-vevovel felszerelt eszkozzel parosithato, a 7-es es #8-as gombok pedig gyarilag az „Osszes bekapcsolasa” es „Osszes kikapcsolasa” funkciora vannak beallitva. . illetoleg.


A termek a kovetkezo eszkozokkel kompatibilis:

  • SmartWise S1W intelligens aljzat (WiFi + Bluetooth),
  • SmartWise Mini 16A rele (WiFi+Bluetooth),
  • es masok, amelyek kovetik.

A taviranyito NEM kompatibilis az eWeLink-Remote HUB funkcioval rendelkezo Sonoff eszkozokkel, igy nem kompatibilis a Sonoff Mini R3-mal es a Bluetooth hub funkcioval rendelkezo uj Sonoff intelligens izzokkal.

2 db AAA elem szukseges. (Az akkumulator nem tartozeka a termeknek.)

4 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.