SmartWise 4 gombos RF 433Mhz...
SmartWise 4 gombos RF 433Mhz...
SmartWise 4 gombos RF 433Mhz...

SmartWise 4 gombos RF 433Mhz távirányító programozható gombokkal

2080167
Raktáron
32,00 lei
Adóval együtt

A 4 gombos RF 433MHz-es távirányítók speciális változata: az ilyen típusú gomboknak NINCS gyárilag programozott azonosítójuk, de programozhatók egy másik fix kódú RF távirányító jelének klónozásával vagy másolásával.

 

Ez a SmartWise RF 4 gombos távirányító egy speciális, programozható távirányító. Hasznos kiegészítője a Sonoff hasonló kinézetű (de nem programozható) 4 gombos RF távirányítójának.


Az első használat előtt be kell programozni a jelet egy kompatibilis RF távirányítóról, például egy 4 gombos Sonoff távirányítóról vagy egy 8 gombos Sonoff RM433 távirányítóról vagy bármely SmartWise falra szerelt RF kapcsolóról. (Csak Sonoff / SmartWise / egyéb RF vevőkészülékek eWeLink alkalmazással történő távvezérlésére alkalmas egy másik RF távirányító jelének másolása után.)


Mivel más rádiófrekvenciás távirányítók RF jelének klónozásával fogja programozni, kódja megegyezik az eredeti távirányítókéval, így azonnal (előzetes párosítás nélkül) használhatja Sonoff vagy SmartWise / egyéb eWeLink okoseszközei távvezérlésére. RF vevővel, mint második távirányítóval.




Ez a funkció különösen hasznos az olyan okoseszközök esetében, mint a Sonoff 4CH Pro R2, amelyek csak 1 távirányítóra emlékeznek.

Jellemzők:


A gombok felett levehető műanyag burkolat védi a gombokat a véletlen bekapcsolástól.

A távirányítót elemek nélkül szállítjuk. Működéséhez 27A-es elem szükséges.

Megjegyzés: Nem alkalmas ugrókódos távirányítók jelének másolására.

40 elem
No reviews

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.