Zigbee 3.0 SmartWise kapcsolo, 1-3...

Zigbee 3.0 SmartWise kapcsolo, 1-3 csatornas, (elolap nelkul)

2080173
Raktáron
120,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Gyarto: SmartWise (Sonoff kompatibilis)

Modell: Zigbee 3.0 vezerlokapcsolo

Csatornak szama (gombok): 1, 2 vagy 3 csatorna

Tapellatas: 110V- 230V (fazis + nulla); maximalis aramerosseg 2A csatornankent

Csatlakozas: Zigbee 3.0

Alkalmazasvezerles: EWeLink alkalmazas

Tamogatott integraciok: a zigbee hidtol fugg

Hangvezerles: a zigbee hidtol fugg

Meretek (cm): 8,6 x 8,6 x 3,5 cm

Az elolap kulon kaphato feher / szurke / arany / fekete szinben, 1 / 2 / 3 gombos valtozatban

Csatornák száma

 

A SmartWise B1-LN-ZB-NFP egy intelligens vilagitaskapcsolo, amely a Zigbee 3.0 intelligens otthoni protokollon alapul, fizikai gombokkal. Ez egy 1, 2 vagy 3 gombos kapcsolo egy csoport atkapcsolasara, es ehhez a tipushoz feszultseg alatti/feszultseg alatt allo vezetekkel es nulla vezetekkel is be kell kotni.

Zigbee 3.0-s eszkozkent kompatibilis a Sonoff Zigbee Bridge es SmartWise Zigbee Bridge programokkal is, amelyek mindketto tamogatja az eWeLink platformot, valamint a Tuya / SmartLife es a SmartThings alkalmazassal kompatibilis Zigbee hubokkal.

Ez a termek elolap nelkul erkezik. Az elolap kulon kaphato feher / szurke / arany / fekete szinben, 1 / 2 / 3 gombos valtozatban.

A SmartWise legujabb okoskapcsolo termekcsaladja a nepszeru Zigbee intelligens otthoni protokollt hasznalja a halozati kommunikaciohoz, nem a WiFi-t, ezert az intelligens vezerleshez Zigbee atjaro szukseges. A Sonoff Zigbee Bridge vagy a SmartWise Zigbee Bridge Pro hasznalataval kompatibilis az eWeLink alkalmazassal, es fizikai gombokat kinal, nem erintokapcsolot.

Ha olyan intelligens kapcsolot keres, amely a fizikai gombbal torteno valtas kenyelmet nyujtja, akkor magat a kapcsolot erzi anelkul, hogy ra kellene neznie, de a tobbi intelligens kapcsolohoz hasonloan tavolrol is vezerelheti, programozhatja es automatizalhatja, akarcsak a Sonoff okoskapcsolok. , ez a termek a megfelelo valasztas az On szamara.

Az LN verzio mukodesehez mind a feszultseg alatt allo vezetekre, mind a nulla vezetekre szukseg van.

A beepitett Zigbee chipnek koszonhetoen csatlakoztathato Sonoff vagy SmartWise Zigbee atjarohoz, valamint teszteltek, hogy kompatibilis-e a Tuya / SmartLife es a SmartThings Zigbee atjarokkal.

Termeszetesen a fali kapcsoloval ugyanugy be- vagy kikapcsolhatja a lampat, mint egy hagyomanyos kapcsoloval. De jo megoldas barmilyen lampa intelligens Zigbee alapu vezerlesere, lampak tavvezerlesere, automatizalas beallitasara es utemezett be-/kikapcsolasara. Biztonsagi megoldaskent is hasznalhato a jelenlet szimulaciojara, vagyis arra, hogy azt higgye a kulvilaggal, hogy otthon van.

A be/ki allapotot egy kis feher/zold LED is jelzi a kapcsolon, igy ha a kapcsolot a kameran kivulre is szerelik, visszajelzest kapunk a kapcsolo be/ki allapotarol, es sotetben is konnyen megtalaljuk a kapcsolot. a kis LED.

A termek jellemzoi:

  • Fizikai kapcsolo gomb - A kis feher allapotjelzo LED azt jelzi, hogy a kapcsolok ki vannak kapcsolva, mig a zold LED azt jelenti, hogy a kapcsolo BE van kapcsolva
  • EU szabvany szerinti meret: 86x86mm kapcsolofelulet, ami az EU szabvany szerinti arcmeret
  • Zigbee 3.0 switch – kompatibilis a Sonoff es SmartWise Zigbee hidakkal, a Tuya es SmartLife kompatibilis Zigbee atjarokkal es a SmartThings hubbal. Csatlakoztathato a Zigbee hub sajat okostelefonos alkalmazasahoz. Az eWeLink Zigbee hubhoz valo csatlakozas eseten az eWeLink alkalmazashoz tarsithato.
  • Allapotlekerdezes – a mobilalkalmazas megjeleniti a kapcsolo aktualis allapotat (be vagy ki)
  • Taviranyito be/ki – Barhol is van, most tavolrol is be- vagy kikapcsolhatja a kapcsolot a weben talalhato mobilalkalmazasbol.
  • Idozites – Szamos idozitesi funkcio erheto el, a Zigbee atjaro kepessegeitol fuggoen.
  • Az eWeLink-kompatibilis Zigbee hidak (Sonoff vagy SmartWise) hasznalatakor a huvelykes mod (automatikus kikapcsolas) es a reteszeles (tobbcsoportos kapcsolokhoz) nem erheto el.
  • A tovabbi funkciok, peldaul megosztas, csoportok/kamerak, automatizalas (intelligens jelenetvezerles) a csatlakoztatott Zigbee hid kepessegeitol fuggenek.

Fontos: Ennek az intelligens kapcsolonak a mukodesehez feszultseg alatt allo kabel (fazis) es nulla vezetek is szukseges!

Numar canale
1
2
3
50 elem
5999572031862
B1LNW-ZB-NFP
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.