OneOdio ProGD fejhallgato
OneOdio ProGD fejhallgato
OneOdio ProGD fejhallgato
OneOdio ProGD fejhallgato
OneOdio ProGD fejhallgato

OneOdio ProGD fejhallgato

2120068
Elfogyott – feltöltés alatt
157,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:




Marka: OneOdio

Modell: ProGD

Meghajto: Neodimium 50mm

Frekvencia valasz: 20Hz - 20kHz

Impedancia: 32Ω

Erzekenyseg: 110dB ± 3dB

Max. Bemeneti teljesitmeny: 300mW

Csatlakozo: 3,5 mm (jack)

Kabel hossza: 2m

 

OneOdio ProGD fejhallgato




Adja meg almai elmelyulesi szintjet, es eljen at felejthetetlen erzelmeket. A OneOdio ProGD fejhallgato kivalo minosegu 3D terhatasu hangzast biztosit, es leveheto mikrofonnal rendelkezik, igy szabadon beszelhet mas jatekosokkal. Ezenkivul rendkivul konnyuek, kenyelmesek es tartosak. A szeles koru kompatibilitas es a kabelbe integralt taviranyito is megkulonbozteti oket, ami jelentosen megkonnyiti a hasznalatukat.





1.jpg





Meruljon el a jatekmenetben




Ajandekozz felejthetetlen elmenyt magadnak. A OneOdio segitsegevel sajat szobajaban ugy erzi majd, hogy izgalmas esemenyek kozeppontjaban all! A ProGD fejhallgatok 50 millimeteres meghajtokkal vannak felszerelve, amelyek lenyugozo 3D terhatasu hangzast biztositanak. Elvezze a hihetetlen elmelyulest, meruljon el a jatekban, es szerezzen ujabb nagyszeru gyozelmet!





3.jpg






Zajszuro mikrofon




Beszelgess barataiddal a Discordon, es szabadon cserelj megjegyzeseket a csapat tobbi tagjaval az online jatek soran. A fejhallgato egyiranyu mikrofonnal van felszerelve, amely tokeletesen rogziti a hangjat, mikozben csokkenti a felesleges hatterzajt, igy biztos lehet benne, hogy mindenki tokeletesen hallja Ont! A dolesszoget is szabadon allithatja es 360°-ban elforgathatja. Ha atmenetileg nincs szuksege a mikrofonra, egyszeruen huzza ki, hogy ne zavarjon.





2.jpg






Az On kenyelmere terveztek




Gyakran toltesz hosszu orakat jatekkal? Ugyeljen a kenyelmere! A fejhallgato puha fulkagyloi tokeletesen illeszkednek a fule kore, es paratlan kenyelmet biztositanak. Sot, az allithato fejpant lehetove teszi a ProGD optimalis beallitasat az On igenyeihez. Ezzel azonban meg nincs vege a kenyelemnek. A mellekelt tok es az osszecsukhato kialakitas nagyban megkonnyiti a fejhallgato szallitasat.





4.jpg





Kompatibilis a keszulekeivel





Nem szamit, milyen felszerelessel jatszik leggyakrabban – a fejhallgato fantasztikus hangminoseget biztosit szinte minden helyzetben. A ProGD modell sokfele eszkozzel kompatibilis, beleertve a laptopokat, szamitogepeket, okostelefonokat, tablagepeket es konzolokat, mint peldaul az XBOX One es a PlayStation 4. Csak csatlakoztassa oket, es elvezze a jatekmenetet!






6.jpg






Meg nagyobb kenyelem





Szerezzen fejhallgatot, amely eveken at jol szolgal majd. A ProGD modell premium anyagokbol, peldaul aluminiumbol keszul, igy nem csak konnyu, de nagyon tartos is. A kabelbe integralt taviranyitot is kapunk, amivel kenyelmesen szabalyozhatjuk a hangerot, leallithatjuk es folytathatjuk a lejatszast, valamint ki-be kapcsolhatjuk a mikrofont.





7.jpg





A dobozban:


Fejhallgato

Kettos 3,5 mm-es Y-tipusu hosszabbitokabel

Hasznalati utasitas

Ugy



No reviews

4 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.