Casti OneOdio ProGD
Casti OneOdio ProGD
Casti OneOdio ProGD
Casti OneOdio ProGD
Casti OneOdio ProGD

Casti OneOdio ProGD

2120068
Lipsa stoc - in curs de reaprovizionare
157,00 lei
Cu TVA

Specificatii:




Marca: OneOdio

Model: ProGD

Driver: neodim 50 mm

Raspuns in frecventa: 20Hz - 20kHz

Impedanta: 32Ω

Sensibilitate: 110dB ± 3dB

Max. putere de intrare: 300 mW

Conector: 3,5 mm (jack)

Lungime cablu: 2m

 

Casti OneOdio ProGD




Ofera nivelul de imersiune al viselor tale si traieste emotii de neuitat. Castile OneOdio ProGD ofera sunet surround 3D de inalta calitate si dispun de un microfon detasabil, astfel incat sa puteti vorbi liber cu alti jucatori. De asemenea, sunt extrem de usoare, confortabile si durabile. De asemenea, se remarca prin compatibilitate larga si o telecomanda integrata in cablu, ceea ce le face mult mai usor de utilizat.





1.jpg





Cufunda-te in joc




Ofera-ti o experienta de neuitat. Cu OneOdio in camera ta, te vei simti ca si cum ai fi in centrul unor evenimente interesante! Castile ProGD sunt echipate cu drivere de 50 de milimetri pentru a oferi un sunet surround 3D uimitor. Bucurati-va de o imersiune incredibila, cufundati-va in joc si revendicati o alta victorie grozava!





3.jpg






Microfon cu anulare a zgomotului




Vorbeste cu prietenii tai pe Discord si schimba liber comentarii cu alti membri ai echipei in timpul jocului online. Castile sunt echipate cu un microfon unidirectional care iti va inregistra perfect vocea, reducand in acelasi timp zgomotul de fundal inutil. Astfel poti fi sigur ca toata lumea te va auzi perfect! De asemenea, ii puteti ajusta in mod liber inclinarea si il puteti roti la 360°. Daca nu aveti nevoie temporar de microfon, pur si simplu deconectati-l, astfel incat sa nu va deranjeze.





2.jpg






Proiectat pentru confortul dumneavoastra




Petreci adesea ore lungi jucand jocuri? Ai grija de confortul tau! Castile moi ale castilor se potrivesc perfect in jurul urechilor si ofera un confort de neegalat. Mai mult, bentita reglabila va va permite sa ajustati in mod optim ProGD la nevoile dvs. Cu toate acestea, acesta nu este sfarsitul confortului. Carcasa inclusa si designul pliabil va vor face mult mai usor sa transportati castile.





4.jpg





Compatibil cu dispozitivele dvs





Nu conteaza cu ce echipament cantati cel mai des - castile va vor oferi o calitate fantastica a sunetului in aproape orice situatie. Modelul ProGD este compatibil cu o gama larga de dispozitive, inclusiv laptopuri, computere, smartphone-uri, tablete si console precum XBOX One si PlayStation 4. Doar conectati-le si bucurati-va de joc!






6.jpg






Chiar mai mult confort





Obtineti casti care va vor servi bine in anii urmatori. Modelul ProGD este realizat din materiale premium precum aluminiul, ceea ce il face nu numai usor, ci si foarte durabil. De asemenea, aveti o telecomanda integrata in cablu, care va permite sa reglati comod volumul, sa opriti si sa reluati redarea, precum si sa porniti si sa opriti microfonul.





7.jpg





In cutie:


Casti

Cablu prelungitor tip Y dublu de 3,5 mm

Manual de utilizare

Caz



Niciun review

4 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.