Okosora Joyroom JR-FT3 Fit-Life,...

Okosora Joyroom JR-FT3 Fit-Life, 1,83", 150 mAh szurke

2070002
Raktáron
149,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Gyarto: Joyroom

Modell: JR-FT3

Szin: szurke

Bluetooth verzio: 5.1

Memoria: 43 MB

Vizallo: IP68

Bluetooth hatotav: 10 m

Kompatibilitas: Android 8.0 vagy ujabb, iOS 12.0 vagy ujabb

Kepernyo atloja: 1,83"

Kepernyofelbontas: 240x284

Akkumulator kapacitasa: 150 mAh

Toltesi ido: 2 ora

Uzemido keszenleti allapotban: 20 nap

Mukodesi ido: 5 nap

Mukodesi ido energiatakarekos uzemmodban: 10 nap

Toltofeszultseg: 5 V, 500 mA

Szamlap merete: 37 x 44,7 x 10,6 mm, szij: 195 x 20 mm

Szij meretei: 105-175 mm

Anyaga: ABS + PC

Suly: 35 g

 

Joyroom JR-FT3 Fit-Life okosora (szurke)

A Joyroom JR-FT3 Fit-Life okosora TFT kepernyovel rendelkezik, es kivalo kepminoseget kinal. Egy toltessel akar 10 napig is mukodik, es korulbelul 2 orat vesz igenybe a toltes. Konnyu es kenyelmes, igy hosszu ideig viselheti. 20 sportmoddal gondoskodhat edzettsegerol, es a nap 24 orajaban figyeli a pulzusat, szamos hasznos funkciot kinal, mint peldaul a tavolrol torteno fotozas, az okostelefon megtalalasa es a fogadott hivasok fogadasa.

3.jpg


TFT kepernyo

A Joyroom JR-FT3 okosora 1,83"-os TFT-kepernyovel van felszerelve, mely HD minosegu kepet biztosit. Ebbol egyszeruen olvashatod az ertesiteseket, modosithatod a beallitasokat es hasznalhatod az ora funkcioit. A keszulek kulonbozo tipusu szamlapokat is kinal amelyet On valaszthat, es lehetoseget kinal egy tetszoleges fenykep csatolasara, igy meg jobban szemelyre szabhatja az okosora megjeleneset.

5.jpg


Hosszu munkaido

Aggodik, hogy az okosoraja hirtelen lemerul? Ne aggodj! A keszulek 150 mAh-s akkumulatorral van felszerelve, amely napi hasznalat eseten akar 7 napos, energiatakarekos funkcio aktivalasa eseten akar 10 napos uzemidot biztosit. Masreszt keszenleti allapotban marad korulbelul 20 napig. Egy magneses kabel jar hozza, mellyel toltheted a JR-FT3-at. Korulbelul 2 ora elteltevel keszen all a tovabbi hasznalatra.

2.jpg


Konnyu es kenyelmes

A Joyroom JR-FT3 okosora ergonomikus kialakitasu, igy hosszu ideig viselheti anelkul, hogy aggodnia kellene, hogy faradt vagy kenyelmetlenul erzi magat. Sulya kevesebb, mint 35 gramm, vastagsaga pedig 8,8 mm. Raadasul IP68 vizallo, igy sikeresen viheted edzesre anelkul, hogy aggodnod kellene a serulesek miatt.

6.jpg


Az egeszseged erdekeben

Az Smrtwatch Joyroom JR-FT3 lehetove teszi a legfontosabb parameterek szabalyozasat es gyors reagalast az aggaszto tunetekre. A nap 24 orajaban figyeli a pulzusszamot, meri a vernyomast es a vertelitettseget. Ezenkivul adatokat rogzit az alvasarol, segitve a rossz szokasok felszamolasat.

4.jpg


20 sportolasi mod

Gondoskodjon fizikai allapotarol a Joyroom JR-FT3 segitsegevel. Az okosora mozgaserzekelovel van felszerelve, es 20 sportolasi modot kinal, beleertve a tollaslabdat, a futast, a futballt, az uszast, a kosarlabdat vagy a kerekparozast. Valaszd ki a szamodra megfelelo sportot!

1.jpg


Kenyelmes hozzaferes a funkciokhoz es beallitasokhoz

A Joyroom JR-FT3 okosora lehetove teszi, hogy kenyelmesen fogadja a bejovo hivasokat, tavolrol keszitsen fenykepeket – csak a csuklo enyhe megrazasaval. Lehetove teszi az ertesitesek olvasasat, ebresztoora beallitasat vagy zenelejatszo kezeleset. Ezenkivul kinal egy „keresse meg okostelefonjat” funkciot, ha elfelejtette, hol hagyta.

8.jpg


Beleertve

  • okos ora
  • Magneses toltokabel


78 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.