Okosora Joyroom JR-FT3 Pro Fit-Life,...

Okosora Joyroom JR-FT3 Pro Fit-Life, 1,83", 150 mAh, szurke

2070009
Raktáron
155,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Gyarto: Joyroom

Modell: JR-FT3

Szin: sotetszurke

Bluetooth verzio: 5.1

Memoria: 43 MB

Vizallo: IP68

Bluetooth hatotav: 10 m

Kompatibilitas: Android 8.0 vagy ujabb, iOS 12.0 vagy ujabb

Kepernyo atloja: 1,83"

Kepernyofelbontas: 240x284

Akkumulator kapacitasa: 150 mAh

Toltesi ido: 2 ora

Varakozasi ido: 20 nap

Mukodesi ido: 5 nap

Mukodesi ido energiatakarekos uzemmodban: 10 nap

Toltofeszultseg: 5 V, 500 mA

Meretek: szamlap: 37 x 44,7 x 10,6 mm, szij: 195 x 20 mm

Markolat meretei (kezatmero): 105-175 mm

Anyaga: ABS + PC

Suly: 35 g

 

Okosora Joyroom JR-FT3 Pro Fit-Life (sotetszurke)




A Joyroom JR-FT3 Fit-Life okosora TFT kepernyovel rendelkezik, es kivalo kepminoseget kinal. Egy toltessel akar 10 napig is mukodik, es korulbelul 2 orat vesz igenybe a toltes. Konnyu es kenyelmes, igy hosszu ideig viselheti. Ezenkivul lehetove teszi fizikai allapotanak 20 sportmoddal torteno figyelemmel kisereset, es a nap 24 orajaban figyeli a pulzusszamat.




6.jpg




TFT kijelzo




A Joyroom JR-FT3 okosora 1,83"-os TFT-kepernyovel van felszerelve, igy HD minosegu kepet biztosit. Innen konnyeden olvashatod az ertesiteseket, modosithatod a beallitasokat es hasznalhatod az ora funkcioit. A keszulek emellett szamos lehetoseget kinal szamlapmodellek kozul valaszthat, es lehetoseget kinal egy tetszoleges fenykep csatolasara, igy meg jobban szemelyre szabhatja az okosora megjeleneset.




3.jpg




Hosszu munkaido





Aggodik, hogy az okosoraja hirtelen lemerul? A keszulek 150 mAh-s akkumulatorral van felszerelve, amely napi hasznalat eseten akar 7 napos, energiatakarekos funkcio aktivalasa eseten akar 10 napos uzemidot biztosit. Masreszt keszenleti allapotban marad korulbelul 20 napig. Egy magneses kabel jar hozza, mellyel toltheted a JR-FT3-at. Korulbelul 2 ora elteltevel keszen all a tovabbi hasznalatra.




2.jpg




Konnyu es kenyelmes





A Joyroom JR-FT3 okosora ergonomikus kialakitasu, igy hosszu ideig viselheti anelkul, hogy aggodnia kellene, hogy faradt vagy kenyelmetlenul erzi magat. Sulya kevesebb, mint 35 gramm, vastagsaga pedig 8,8 mm. Raadasul IP68 vizallo, igy sikeresen viheted edzesre anelkul, hogy aggodnod kellene a serulesek miatt.




1.jpg




Az egeszseged erdekeben




Az Smrtwatch Joyroom JR-FT3 lehetove teszi a legfontosabb parameterek szabalyozasat es gyors reagalast az aggaszto tunetekre. Megallas nelkul figyeli a pulzusat, meri a vernyomast es a vertelitettseget. Ezenkivul adatokat rogzit az alvasarol, segitve a rossz szokasok felszamolasat.




5.jpg




20 sportolasi mod




Gondoskodjon fizikai allapotarol a Joyroom JR-FT3 segitsegevel. Az okosora mozgaserzekelovel van felszerelve, es 20 sportolasi modot kinal, beleertve a tollaslabdat, a futast, a futballt, az uszast, a kosarlabdat vagy a kerekparozast. Valaszd ki a szamodra megfelelo sportot!





8.jpg




Kenyelmes hozzaferes a funkciokhoz es beallitasokhoz




A Joyroom JR-FT3 okosoraval kenyelmesen fogadhat es kezdemenyezhet hivasokat, tavolrol fotozhat – csak a csuklo enyhe megrazasaval. Lehetove teszi az ertesitesek olvasasat, az ebresztoora beallitasat vagy a zenelejatszo kezeleset. A "talald meg az okostelefonod" funkciot is kinal, ha elfelejtette, hol hagyta.




4.jpg



Beleertve




  • okos ora
  • Magneses toltokabel


50 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.