Kapcsolatfelvetel uscat Shelly 1 Mini...

Kapcsolatfelvetel uscat Shelly 1 Mini Gen3, 8A 220V, WiFi, Bluetooth

2280098
Raktáron
99,00 lei
Adóval együtt

Specifikaciok:





Gyarto: Shelly

Modell: 1 mini Gen 3

Tapforras: 110 - 240 V AC

Rele: Szarazerintkezo, NO 1 polusu, mikroerintkezo

Maximalis kapcsolasi aram: 8A 240VAC; 5A 30VAC

Maximalis kimeneti teljesitmeny: 2000W AC; 150W DC

Belso homersekleterzekelo: igen

Wi-Fi kommunikacio: 802.11 b/g/n 2.4GHz

WiFi hatotavolsag: legfeljebb 30m belterben; 50m kulteren

Bluetooth: 4.2

Bluetooth hatotavolsag: legfeljebb 10m belterben; 30m kulteren

CPU: ESP - Shelly - C38F

Meretek (mm): 29 x 34 x 16 mm

Suly: 19 g

 

Shelly 1 Mini Gen3 vezerlo



Fedezze fel az iranyitas uj dimenziojat otthonaban a Shelly 1 Mini Gen3 vezerlovel! Ez az okos kis vezerlo lehetove teszi, hogy tavolrol, kozvetlenul okostelefonjarol, tablageperol, szamitogeperol vagy otthoni automatizalasi rendszererol vezerelje eszkozeit. Olyan kicsi, hogy elfer a szabvanyos elektromos dobozokban, konnektorokban, villanykapcsolokban es mas, korlatozott helyu helyeken. Nagyobb teljesitmenyu processzorral es nagyobb memoriaval rendelkezik, ami hatekonyabb mukodest eredmenyez.





.

Shelly/1MiniGen3/1<




Maximalis teljesitmeny kompakt formaban





.

A Shelly 1 Mini Gen3 a nepszeru Shelly Plus 1 Mini tovabbfejlesztett valtozata, amely tovabbfejlesztett processzorral es megnovelt memoriaval rendelkezik. Ennek koszonhetoen a keszulek meg gyorsabban es megbizhatobban mukodik. Kompakt merete lehetove teszi a szabvanyos fali dobozokba, konnektorok vagy villanykapcsolok moge torteno egyszeru beszerelest, meg ott is, ahol keves a hely.




.

Shelly/1MiniGen3/2




Teljes eszkozvezerles






.

Az eszkozok vezerlese mostantol egyszerubb, mint valaha! Kapcsolja be es ki az eszkozoket tavolrol, automatizalja mukodesuket, es elvezze a Shelly 1 Mini Gen3 nyujtotta kenyelmet, barhol is legyen - mindossze internetkapcsolatra van szuksege. A vezerlo kompatibilis a nepszeru otthoni automatizalasi platformokkal is, beleertve az Amazon Alexa, a Google Smart Home es a Samsung SmartThings platformokat, igy hanggal is iranyithatja keszulekeit!




.

Shelly/1MiniGen3/3





Novelje halozata hatokoret.





A Shelly 1 Mini Gen3 keszulekkel a Wi-Fi halozat hatokoret IoT-eszkozokre is kiterjesztheti. Ez az eszkoz jelerositokent mukodik, felveszi a Wi-Fi jeleket, es felerositi azokat, hogy nagyobb teruletet fedjenek le. Ez biztositja, hogy eszkozei mindig a megfelelo helyen legyenek. IoT-eszkozok mindig kapcsolatban maradnak.




Shelly/1MiniGen3/4






A taviranyito kozpontod



A keszulek tamogatja a Wi-Fi es a Bluetooth 4.2 szabvanyt is, igy konnyen integralhato a meglevo okoszisztemadba. BLE atjarokent is mukodik, lehetove teve a Shelly BLU eszkozok es a Shelly okoszisztema kozotti kommunikaciot. Raadasul a Shelly 1 Mini Gen3 paratartalom- es homerseklet-felugyelet kepessegenek koszonhetoen teljes mertekben ellenorizheti otthoni kornyezetet. A maximalis kenyelem erdekeben a parametereket a sajat preferenciainak megfeleloen allithatja be.







Shelly/1MiniGen3/5






Integralt megoldasok







A fejlett programok letrehozasanak lehetosegevel pontosan ugy programozhatja keszulekeit, ahogyan az Onnek szukseges. Engedje, hogy a vilagitas egy bizonyos napszakban felkapcsolodjon, es a futes az On idobeosztasahoz igazodjon - a Shelly 1 Mini Gen3 keszen all arra, hogy megfeleljen az On elvarasainak.




<Shelly/1MiniGen3/6

106 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.