2-csatornas SmartWise 7V-32V, Wi-Fi +...
2-csatornas SmartWise 7V-32V, Wi-Fi +...
2-csatornas SmartWise 7V-32V, Wi-Fi +...
2-csatornas SmartWise 7V-32V, Wi-Fi +...
2-csatornas SmartWise 7V-32V, Wi-Fi +...

2-csatornas SmartWise 7V-32V, Wi-Fi + RF, hazzal, szaraz erintkezovel es pillanatkapcsoloval, eWeLink / Sonoff kompatibilis

2080139
Raktáron
120,00 lei
Adóval együtt

A SmartWise (kompatibilis Sonoff marka) a WiFi + RF intelligens rele 2 csatornas valtozata, 7-32V AC/DC tapellatassal, tamogatja a pillanatnyi es kapcsolt kapcsolast, szaraz erintkezot. Ez a verzio muanyag tokkal erkezik. Tamogatja a reteszeles uzemmodot, kepes a forgomotorok vezerlesere.

Ez a termekverzio RF vevot is tartalmaz, es Sonoff RF taviranyitokkal es SmartWise RF fali kapcsolokkal vezerelheto.

 

Ez egy Sonoff kompatibilis SmartWise 2 Gang intelligens rele kapcsolo, amely idealis megoldas motoros kapuk, garazskapuk, ontozorendszerek vagy egyeb elektromos eszkozok/aramkorok tavvezerlesere. Ez az okoseszkoz kompatibilis a Sonoff es SmartWise termekeket kezelo eWeLink okostelefon-alkalmazassal.

Ez egy olyan termekvaltozat, amely nem csak WiFi chipeket, hanem RF vevot is tartalmaz, igy a smart rele Sonoff RF taviranyitokkal es SmartWise RF fali kapcsolokkal is vezerelheto. Ennek a valtozatnak muanyag vedotokja is van.

A WiFi Smart Relay 7V-32V AC/DC tapegyseget igenyel (de nem kompatibilis az 5V DC microUSB-vel). Barmely csatlakoztatott aramkor a rele aramforrasatol fuggetlenul mukodik, a rele 90-250V/10A valtakozo aramot fogad a COM bemenetre csatlakoztatva, vagy 0-30V/10A egyenaramot kezel NO vagy NC modban. Az intelligens eszkoz szaraz erintkezovel is kezeli a kapcsolast feszultseg nelkul.

Az intelligens rele interneten es iOS (Apple) vagy Android okostelefon alkalmazason keresztul tavolrol vezerelheto, es beallithato az utemezett inditas. Ossza meg csaladjaval az alkalmazas taviranyitojat.

Tamogatja a pillanatnyi kapcsolasi modot, 1 masodperc utan bezarja vagy megszakitja a csatlakoztatott aramkoroket. Idealis megoldas elektromos kapuk vagy halozati adapterek tavvezerlesere PC-hez.

Idealis motorvezerlesre is, hiszen a rele tamogatja az "reteszeles" modot, ahol az egyik aramkor atkapcsolasa automatikusan leallitja a tobbi aramkort, igy gorgokhoz es egyeb ketiranyu motorokhoz is hasznalhato.

A termek jellemzoi:

  • Tavoli inditas/leallitas – Barmikor, barhol, mostantol tavolrol is elindithatja es leallithatja az osszes eszkozt.
  • Tapellatas relevel: 7V-32V AC/DC
  • Szabalyozott aramkorok szama: 2
  • Kapcsolt csoportok: szaraz erintkezo feszultseg nelkul vagy 90-250V/10A AC vagy 0-30V/10A DC
  • Mobil alkalmazas – ingyenes mobilalkalmazas iOS-re es Androidra: eWeLink
  • RF taviranyito – kompatibilis a Sonoff es SmartWise 433 MHz-es RF taviranyitokkal es RF fali kapcsolokkal (a tekercs/ugras kodu taviranyitok nem tamogatottak)
  • Szinkronizalas allapota – Ellenorizze a rele valos allapotat (be vagy ki) a mobilalkalmazassal
  • Idozito – Kulonfele idozito funkciok: egyszeri, utemezett be/ki, visszaszamlalas/idozito, hurok.
  • Vezerles megosztasa – Iranyitsd eszkozodet csaladoddal egyutt
  • Csoportvezerles – Az intelligens eszkozok egy csoportjanak BE/KIkapcsolasa egyetlen erintessel
  • Intelligens jelenet – Engedelyezi/letiltja a homerseklet, a zugas vagy mas kornyezeti erzekelok
  • Kompatibilitas – Tokeletesen mukodik az Amazon Alexaval, a Google Asszisztenssel, az IFTTT-vel es a Google Nesttel

A rele harom uzemmodot tamogat: normal kapcsolasi mod (automatikus kapcsolas), pillanatnyi kapcsolasi mod es reteszelesi mod. Barmelyik kozul valaszthat a fo panelen talalhato gombbal.

Ketfele csatlakozast tamogat: COM+NO tipusnal a rele kapcsolaskor zarja az aramkort, COM+NC tipusnal a rele kapcsolaskor megszakitja az aramkort.

30 elem
No reviews

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.