Intelligens gazdetektor IMOU ZGA1,...
Intelligens gazdetektor IMOU ZGA1,...

Intelligens gazdetektor IMOU ZGA1, ZigBee

2030014
Raktáron
135,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Marka: IMOU

Modell: ZGA1

Uzemi feszultseg: DC 12 V

Keszenleti aram: ≤ 100 mA

Uzemi aram: ≤ 150 mA

Mukodesi homerseklet: -25°C es 55°C kozott

Beepitesi hely: fal/mennyezet

Vezetek nelkuli szabvany: ZigBee

Atviteli frekvencia: 2,4 GHz

Hatotavolsag: Akar 200 m

Veteli erzekenyseg: -96 dBm

Riasztasi koncentracio: 8% LEL (gaz)

Kimutathato gaz: foldgaz (CNG, LNG, metan)

Meresi pontossag: ± 3% LEL

Meretek: Φ86 x 29,6 mm

 

IMOU ZGA1 gazerzekelo

Gondoskodjon otthonanak biztonsagarol Az IMOU ZGA1 szenzor valos idoben meri a foldgaz (CNG, LNG, metan) koncentraciojat, es ha ez meghalad egy bizonyos szintet, azonnal tudni fogja – hang- es fenyriasztas indul, ill. ertesitest is kapsz. a telefonodon. A keszulek ±3%-os pontossagaval es 0-100%-os LEL meresi tartomannyal tunik ki. Kombinalhatja mas okoseszkozokkel is, es automatizalhatja mukodesuket.

IMOU/IOT-ZGA1-EU/1

A biztonsagod erdekeben

Megnyugodhat, ha gazszivargas lep fel, On es szerettei azonnal tudni fogjak. Ha a metan koncentracioja a levegoben meghalad egy bizonyos szintet, azonnal ertesitest kap a telefonjan, es az erzekelo feny- es hangriasztast indit (korulbelul 85 dB hangero). Igy mindenki azonnal ertesul az aggaszto helyzetrol!

IMOU/IOT-ZGA1-EU/2

Kiveteles pontossag

Tartsa az ujjat a pulzuson – az erzekelo lenyugozo pontossagaval tunik ki, igy nem kell nagy meresi hibaktol tartania. A ZGA1 pontossaga korulbelul 3%, meresi tartomanya pedig 0-100% LEL. Mindez azt jelenti, hogy ha valami aggaszto dolog tortenik, a keszulek azonnal eszleli es ertesiti Ont.

IMOU/IOT-ZGA1-EU/3

Kivalo epitesi minoseg

Az erzekelo robusztus, tuzallo muanyagbol keszult, igy szinte minden helyzetben jol mukodik – nem kell attol tartani, hogy megserul. Ezen kivul a keszulek automatikusan ellenorizni tudja az allapotat – ha valami elhasznalodik vagy nem mukodik megfeleloen, azt idoben tudni fogja.

IMOU/IOT-ZGA1-EU/6

Hasznalja ki az alkalmazas adta lehetosegeket

Nezze meg, mit kinal az Imou Life alkalmazas. Adja hozza az erzekelot az ertesitesek fogadasahoz, kenyelmesen modosithatja a beallitasokat es csatlakoztathatja mas IMOU termekekhez. Ily modon peldaul azt lehet elerni, hogy amikor a metan koncentracioja a levegoben meghalad egy bizonyos szintet, automatikusan megszolal a riaszto szirena. Tartsa egy helyen eszkozeit, es iranyitsa oket anelkul, hogy valtani kellene az ablakok kozott!

IMOU/IOT-ZGA1-EU/5

A dobozban

  • 1x gazerzekelo
  • 1 db 3M matrica
  • 1x csavar es tipli
  • 1x halozati adapter
  • 1x gyors uzembe helyezesi utmutato

12 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.