Intelligens homerseklet- es...
Intelligens homerseklet- es...
Intelligens homerseklet- es...
Intelligens homerseklet- es...

Intelligens homerseklet- es paratartalom-erzekelo NEO, WiFi, TUYA

2280078
Raktáron
98,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Gyarto: NEO

Tipus: NAS-CW01W

Elem: AA x 2

Vezetek nelkuli kapcsolat: 2,4 GHz

Uzemi homerseklet: -10°C~60°C

Uzemi paratartalom: 0% ~ 100%

Fenyerosseg: 0~157000 Lux

Tarolasi homerseklet: -10°C~60°C

Tarolasi homerseklet: 0% ~ 90%

Mukodesi tavolsag: 40 m

Meretek: 84 × 55 × 32 mm

 

WiFi NEO NAS-CW01W TUYA Homerseklet, paratartalom es fenyerzekelo

Most egy pillantassal ellenorizheti a helyiseg homersekletet, paratartalmat vagy fenyintenzitasat. A NEO erzekelo pontos mereseket ad a 2,4 GHz-es vezetek nelkuli kapcsolatnak koszonhetoen. Emellett kiemelkedik nagymeretu es jol olvashato kepernyojevel. Konnyeden leolvashatja az aktualis idot es datumot, es az ebresztoora funkcioval soha nem fog elaludni egy fontos megbeszelesen!

NEO/NAS-CW01W1

Intelligens erzekelo

A NEO szenzor szamos parameter leolvasasat teszi lehetove. Erzekeli a homersekletet -10°C es 60°C kozott, a paratartalmat pedig 0% es 100% kozott. A vezetek nelkuli kapcsolatnak koszonhetoen valos ideju leolvasast kinal. Ezenkivul kenyelmes lesz a hasznalata nagy es jol olvashato kijelzojenek koszonhetoen.

NEO/NAS-CW01W2

Meg tobb lehetoseg

A NEO fenyerzekelovel is fel van szerelve, amely 0 es 157 000 lux kozotti ertekeket biztosit. Ezenkivul konnyen leolvashatja belole az aktualis idot es datumot. Tobbe nem kell attol tartania, hogy egy fontos megbeszeles alkalmaval ujra elalszik, mert ez a berendezes ebresztoora funkcioval is rendelkezik. Allitsa reggel 8-ra, amikor felebred, vagy 22:30-ra, amikor le kell fekudnie.

NEO/NAS-CW01W3

Vezeteknelkuli kapcsolat

Konnyen parosithatja a NEO-t telefonjaval a Bluetooth 5.0 segitsegevel, csak gyozodjon meg arrol, hogy okostelefonja hozzafer a 2,4 GHz-es Wi-Fi halozathoz. Ez a kapcsolat gyors es stabil, raadasul valos ideju pontos leolvasast garantal. A dedikalt alkalmazassal konnyeden vezerelheti erzekelojet, barhol is van.

NEO/NAS-CW01W4

Az okos haz

A NEO erzekelot a kenyelem jegyeben hoztak letre, igy hasznalata egyszeru es intuitiv. Segitsegevel okosotthont hozhat letre, mert kepes kapcsolodni mas eszkozokhoz, peldaul riaszto szirenahoz, okos izzohoz vagy kapcsolohoz. Ez lehetoseget ad intelligens jelenetek es programok letrehozasara.

NEO/NAS-CW01W5

Konnyu telepites

Aggodik egy nehez es hosszu telepites miatt? A NEO keszulekekkel ezt elfelejtheti! Mindossze 3 egyszeru lepes valaszt el az erzekelo es az okostelefon egyuttes mukodesetol. Nincs mas dolga, mint csatlakozni egy Wi-Fi halozathoz, majd letolteni a dedikalt alkalmazast, es oda kell adni az eszkozt. Ezenkivul az erzekelot felszerelheti a falra vagy az ejjeliszekrenyre. A meg egyszerubb vezerles erdekeben kompatibilitast mutat olyan rendszerekkel, mint a Tuya Smart, az Amazon Alexa, a Google Assistant es a Tmall Genie.

NEO/NAS-CW01W6

20 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.