Homerseklet es paratartalom erzekelo...
Homerseklet es paratartalom erzekelo...
Homerseklet es paratartalom erzekelo...

Homerseklet es paratartalom erzekelo IMOU ZTM1, ZigBee

2030013
Raktáron
129,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Marka: IMOU

Modell: ZTM1

Uzemi feszultseg: DC 3 V

Keszenleti aram: ≤ 30 uA

Rogzites: Falra szerelheto vagy sima feluletre helyezheto

Mukodesi ido: kb. 1 ev

Tapellatas: 2x AAA elem

Uzemi aram: ≤ 30 mA

Uzemi homerseklet: -10°C es 55°C kozott

Meretek: Φ61 x 23 mm

Kommunikacios szabvany: ZigBee

Atviteli teljesitmeny: ≤ 15 dBm

Atviteli frekvencia: 2,4 GHz

Hatotavolsag: Akar 1200 m (kulteri)

 

Homerseklet es paratartalom erzekelo IMOU ZTM1




Biztositson optimalis korulmenyeket a valasztott helyisegben. Ebben segitsegedre lesz az intelligens IMOU ZTM1 szenzor, mert pontosan meri a homersekletet es a paratartalmat – a meresek eredmenyet a beepitett kijelzon vagy az Imou Life alkalmazasban talalod. A termek 0,3°C-os pontossagaval tunik ki, es nagyon konnyen felszerelheto. Mas eszkozokkel is kombinalhatja, es intelligens jeleneteket hozhat letre mukodesuk automatizalasahoz.




IMOU/IOT-ZTM1-EU/2




Kenyelmes hozzaferes az informaciokhoz





Tartsa a pulzust, es elvezze a kenyelmes hozzaferest a kornyezeti feltetelekkel kapcsolatos legfontosabb informaciokhoz. Az IMOU erzekelovel ketfelekeppen ellenorizheti a homersekletet es a paratartalmat – a beepitett LCD kepernyon vagy egy dedikalt alkalmazason keresztul. Az eszkoz hozzaferest biztosit a torteneti adatokhoz is (akar egy evvel ezelott), igy ellenorizheti, hogy az elvegzett valtoztatasok meghoztak-e a kivant hatast.




IMOU/IOT-ZTM1-EU/8




Helyezze barhova




A keszulek telepitese rendkivul egyszeru. Specialis tamasztekkal van ellatva, igy asztalra, polcra vagy konyhapultra is elhelyezheto. Inkabb a falra akasztja az erzekelot? Nem problema – csak hasznalja a mellekelt 3M ontapado matricat.




IMOU/IOT-ZTM1-EU/6




Hosszu mukodesi ido




A termek aramellatasahoz mindossze 2 db AAA elem szukseges, melyeket a keszletben talal. Raadasul a keszulek akar egy evig is kiszolgalhatja Ont, mielott cserere szorulna! Meg attol sem kell tartania, hogy az erzekelo varatlanul megtagadja a mukodest. Az akkumulator allapotarol a beepitett kijelzon tajekozodhat, ha pedig hamarosan lemerul, ertesitest kap a telefonjara.




IMOU/IOT-ZTM1-EU/3




Tovabbi lehetosegek az alkalmazassal





Adja hozza a termeket az Imou Life alkalmazashoz, es elvezze az erdekes funkciok sorat. Peldaul csatlakoztathatja az erzekelot mas eszkozokhoz. A klimaberendezes es a parasito automatikusan induljon el, ha a homerseklet tullep egy bizonyos szintet es a helyiseg paratartalma jelentosen csokken! Hasznos ertesiteseket is kap, es hozzaferest kap a korabbi adatokhoz.




IMOU/IOT-ZTM1-EU/9




Lenyugozo precizitas





Az IMOU erzekelo meg fogja lepni mereseinek pontossagaval. A keszulek a homersekletet 0,3°C-ig, a paratartalmat pedig ±2-3%-os relativ paratartalom pontossaggal meri. Igy mindig tudja, milyen korulmenyek vannak egy adott helyisegben. Nem kell felni a nagy hibaktol! Sot, ha a paratartalom es a homerseklet meghaladja a beallitott szintet, azonnal tudni fogja.




IMOU/IOT-ZTM1-EU/7



A dobozban




  • 1x homerseklet es paratartalom erzekelo
  • 1x tartokonzol
  • 1 db 3M matrica
  • 2x AAA elem
  • 1x gyors uzembe helyezesi utmutato


15 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.