Senzor inteligent de temperatura si...
Senzor inteligent de temperatura si...
Senzor inteligent de temperatura si...
Senzor inteligent de temperatura si...

Senzor inteligent de temperatura si umiditate NEO, WiFi, TUYA

2280078
in stoc
98,00 lei
Cu TVA

Specificatii:

Producator: NEO

Model: NAS-CW01W

Baterie: AA x 2

Conexiune wireless: 2,4 GHz

Temperatura de functionare: -10°C~60°C

Umiditate de lucru: 0% ~ 100%

Intensitatea luminii: 0~157000 Lux

Temperatura de depozitare: -10°C~60°C

Temperatura de depozitare: 0%~90%

Distanta de operare: 40 m

Dimensiuni: 84 × 55 × 32 mm

 

WiFi NEO NAS-CW01W TUYA Senzor de temperatura, umiditate si lumina

Acum puteti verifica temperatura, umiditatea sau intensitatea luminii unei camere dintr-o singura privire. Senzorul NEO va va oferi masuratori precise, datorita conectivitatii sale wireless de 2,4 GHz. In plus, se remarca prin ecranul sau mare si usor de citit. Puteti citi cu usurinta ora si data curente, iar cu functia ceas cu alarma nu veti adormi niciodata pentru o intalnire importanta!

NEO/NAS-CW01W1

Senzor inteligent

Senzorul NEO va va permite sa cititi multi parametri. Detecteaza temperatura in intervalul -10°C~60°C si umiditatea de la 0% la 100%. Datorita conexiunii wireless, ofera citiri in timp real. In plus, va fi convenabil de utilizat cu afisajul sau mare si usor de citit.

NEO/NAS-CW01W2

Chiar mai multe posibilitati

NEO este, de asemenea, echipat cu un senzor de lumina care ofera citiri de la 0 la 157.000 Lux. In plus, puteti citi cu usurinta ora si data curente din ea. Nu mai trebuie sa va faceti griji ca veti adormi din nou pentru o intalnire importanta, deoarece acest echipament este echipat cu functie de ceas cu alarma. Seteaza-l pentru 8 dimineata cand te trezesti sau pentru 22:30 cand trebuie sa te culci.

NEO/NAS-CW01W3

Conexiune fara fir

Este usor sa imperechezi NEO cu telefonul folosind Bluetooth 5.0, doar asigura-te ca smartphone-ul tau are acces la o retea Wi-Fi de 2,4 GHz. Aceasta conexiune este rapida si stabila si, in plus, garanteaza citiri precise in timp real. Cu aplicatia dedicata, iti poti controla cu usurinta senzorul oriunde te-ai afla.

NEO/NAS-CW01W4

Casa inteligenta

Senzorul NEO a fost creat pentru confort, deci este simplu si intuitiv de utilizat. Cu ajutorul lui poti crea o casa inteligenta, deoarece are capacitatea de a se conecta cu alte dispozitive precum o sirena de alarma, un bec inteligent sau un intrerupator. Acest lucru va ofera posibilitatea de a crea scene si programe inteligente.

NEO/NAS-CW01W5

Instalare usoara

Va ingrijoreaza o instalare dificila si lunga? Cu dispozitivele NEO poti uita de asta! Doar 3 pasi simpli va separa de functionarea comuna a senzorului si a smartphone-ului. Tot ce trebuie sa faceti este sa va conectati la o retea Wi-Fi, apoi sa descarcati aplicatia dedicata si sa adaugati dispozitivul acolo. Mai mult, puteti instala senzorul pe perete sau il puteti aseza pe noptiera. Pentru un control si mai usor, arata compatibilitatea cu sisteme precum Tuya Smart, Amazon Alexa, Google Assistant si Tmall Genie.

NEO/NAS-CW01W6

20 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.