Shelly kapcsolo 4 gomb, feher vagy...
Shelly kapcsolo 4 gomb, feher vagy...
Shelly kapcsolo 4 gomb, feher vagy...

Shelly kapcsolo 4 gomb, feher vagy fekete

2280041
Raktáron
60,00 lei
Adóval együtt

Egy On altal valasztott Shelly intelligens relevel, egy Shelly valtogombbal es egy Shelly kapcsolokerettel a leheto legkisebb intelligens kapcsolot hozhatja letre, amely meg a legvekonyabb falra szerelheto szabvanyos fali csatlakozodobozba is belefer.

Ez egy feher 4 gombos kapcsolomodul, amely tartalmaz egy reletarto adaptert is a Shelly 1, 1PM, 1L, Dimmer 2 es Shelly Plus 1 es Plus 1PM eszkozokhoz.

Muszaki adatok:

Meretek: 8 x 1 x 8 cm

Suly: 0,052 kg

Szín
  • Fehér
  • Fekete

 
Ez a termek a Shelly Wall Switch termeksorozat 4 gombos kapcsolojafeher vagy fekete szinben
A kapcsolot szimpla / dupla / harmas kerettel es kompatibilis Shelly relevel egyutt kell hasznalni.

A Shelly uj 2022-es termeke a Shelly switch sorozat, 1 / 2 / 4 gombos kapcsolokkal es kompatibilis 1 / 2 / 3 (egyszeres / dupla / harmas) keretekkel. A termekcsalad elegans feher es fekete uveglappal is kaphato.

A kapcsolo nem teljesen mukodokepes kapcsolo, csak egy 1, 2 vagy 4 gombos gomb. Ez egy mikrokapcsoloval felszerelt elolap, amelyhez tartozik egy Shelly kapcsolo adapter. A reletarto adapterbe egy Shelly WiFi Smart Relay-t kell behelyezni, es a vezetekeket ossze kell kotni.

A rele + kapcsolo releadapterrel + egy keret egyutt teljesen mukodokepes termek.

i4_shelly-wall-4-full-set.jpg

A keret es a kapcsolo kulon vasarolhato meg. (A Shelly okosrele pedig nem resze a termeknek, kulon rendelheto.)

A releadapter a Shelly 1, Shelly 1PM, Shelly 2.5, Shelly Plus 1, Shelly Plus 1PM, Shelly Plus 2PM, Shelly Plus i4 Shelly okoseszkozokhoz erheto el, es az adaptereket a kapcsologombokkal egyutt szallitjuk.

A hagyomanyos kapcsolokhoz hasonloan kapcsolhato

A Shelly fali kapcsolok ugyanugy mukodnek, mint a hagyomanyos fali kapcsolok, de vezerelhetok a rele Wi-Fi kapcsolatan keresztul az otthoni automatizalasi rendszeren keresztul es okostelefonos alkalmazasbol is.

Konnyebb bekotes es bekotes

A Shelly fenykapcsolo rendszerrel a Shelly intelligens rele bekotese es csatlakoztatasa sokkal egyszerubbe valik, mert a rele es a kapcsolo kozotti huzalozas kenyelmesen elvegezheto az asztalon, majd a rele a megmaradt vezetekekkel csatlakoztathato. ugyanolyan egyszeru modon, mint a hagyomanyos kapcsolo.

A legkisebb megoldas

A Shelly rele, kapcsolo es keret kombinacioja a leheto legkisebb helyet igenyli a fali csatlakozodobozban. Ha nincs eleg hely a fali dobozban, vagy a fal tul vekony, akkor a Shelly kapcsolo a legjobb valasztas okoskapcsolohoz.

Szin
Feher
Fekete
117 elem
3800235266212
No reviews

Ez még talán érdekelhet

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.