Waydoo Subnado viz alatti robogo –...
Waydoo Subnado viz alatti robogo –...
Waydoo Subnado viz alatti robogo –...
Waydoo Subnado viz alatti robogo –...
Waydoo Subnado viz alatti robogo –...

Waydoo Subnado viz alatti robogo – kezdokeszlet, 1,4 m/s, 56 perc

2470003
Elfogyott – feltöltés alatt
2 299,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Gyarto: Waydoo

Nev: Waydoo: Subnado-viz alatti robogo

Modell: 5010000035

Fekete szin

Sebesseg fokozatok: 3

Maximalis sebesseg: 1,4 m/s

Maximalis uzemido: 56 perc

Maximalis melyseg: 60 m

Vizallosag: IP68, 60 m-ig

Akkumulator tipusa: Li-Ion

Akkumulator kapacitasa: 98 Wh

Toltesi ido: kb. 1,2 ora

Anyaga: EPP, aluminiumotvozet, gyanta

Meretek: 377 x 70 x 70 x 70 mm

>.

 

Waydoo Subnado viz alatti robogo - kezdokeszlet




Fedezze fel a lenyugozo viz alatti vilagot teljesen uj modon! A Waydoo Subnado merulo robogo felejthetetlen elmenyt kinal a vizben. Konnyu es kompakt, igy konnyen szallithato, egyszeru kezelese pedig gyerekeknek is sikert arat. Konnyeden navigalhat a viz alatti terekben az intuitiv kezeloszervek es a 3 sebessegszint kozotti valasztas segitsegevel. Ezen kivul a keszulek tamogatja a gyorstoltest es powerbank funkciot is kinal. A Subnado segitsegevel viz alatti kalandjai meg izgalmasabbak lesznek!



1.jpg



Konnyu es hordozhato kialakitas

A Subnado viz alatti robogo szinte barhova elkiserhet. Sulya mindossze 1,4 kg, meretei pedig csak kb. 38 x 6 cm - a szallitas nem okoz gondot! Egyszeruen csomagolja be hatizsakjaba vagy utazotaskajaba, es vigye magaval a kovetkezo utazasra. Raadasul a keszulek akkumulatora 98 Wh kapacitasu, igy a repulon is magaval viheti. Utazzon oda, ahol es ahogy akar – a Subnado segitsegevel elfelejtheti a korlatokat.





7.jpg



Intuitiv vezerles






Szabaditsd fel a kezeidet, es hagyd magad elragadtatni egy viz alatti kalandban. A robogo innovativ kialakitasa lehetove teszi, hogy zokkenomentesen es szabadon vezessen, csak az ujjaival – megtudhatja, milyen egyszeru es kenyelmes. Nem igenyel specialis kepzest - eleg egy kis gyakorlas! A Subnado segitsegevel a viz alatti terek felfedezese minden eddiginel elvezetesebbe valik. Nem rendelkezik a megfelelo akkreditaciokkal es bizonyitvanyokkal a buvarkodashoz? Vagy talan csak szeretne aktivan eltolteni gyermekeivel? Nem problema – a Subnado egy kozonseges medencehez is tokeletes lesz, konnyuve es nagyon szorakoztatova teszi az uszast. Sznorkelezesre is kivalo. Fontos, hogy a robogot a gyerekek biztonsagosan hasznalhassak.



4.jpg



Gyors osszeszerelesi rendszer – sok lehetoseg



Felejtsd el a szukseges berendezesek bonyolult es idoigenyes telepiteset! A gyors osszeszerelesi rendszernek koszonhetoen a Subnado robogo a leheto legrovidebb idon belul uzembe helyezheto, es pillanatok alatt keszen all a kovetkezo viz alatti utazasra. Kulonfele adapterek is rendelkezesre allnak, amelyek lehetove teszik a keszulek rogziteset peldaul a karokhoz vagy a labakhoz. A valasztas a tied!






2.jpg



Orokitse meg viz alatti kalandjanak emlekeit





Rogzitse viz alatti kalandjat, es ne csak az emlekeiben keresse fel ujra annak legemlekezetesebb pillanatait. Van egy specialis tarto (1/4-20 UNC), amely lehetove teszi akar 3 kiegeszito felszereleset a robogora, mint peldaul a GoPro fenykepezogepet es a kiegeszito vilagitast. , peldaul. Hasznalja ki ezt a lehetoseget es keszitsen egyedi videokat!



3.jpg



Meruljon meg melyebbre – tovabbfejlesztett energiarendszer


Usszon az aramlattal vagy az arammal szemben, a legkisebb erofeszites nelkul. A Subnado aluminiumotvozet hajotesttel es tovabbfejlesztett meghajtorendszerrel van felszerelve, amely akar 1,4 m/s sebesseg elereset teszi lehetove (elore). Engedd szabadjara lenyugozo sebesseget es eld at az erzelmeket! De ez meg nem minden - a robogoval akar 60 m melyre is merulhet, ami azt jelenti, hogy meg a halado buvarok is sikeresen hasznaljak. Mitol kepes a Subnado ilyen kivalo teljesitmenyt nyujtani? A robogo 4 lapatos legcsavart hasznal, igy akar 23%-kal nagyobb hatekonysagot kinal a hagyomanyos 3 lapatos megoldasokhoz kepest. Specialisan kialakitott alloreszlapatokkal is fel volt szerelve, ami lehetove tette, hogy a meghajtorendszer hozzavetolegesen 5%-kal novelje kepessegeit.



6.jpg



Gyors toltes, powerbank funkcio






A Waydoo szabadalmaztatott technologiajanak koszonhetoen mindossze 1,2 ora alatt tolti fel a robogot 0%-rol 100%-ra. Nem kell sokaig varnia, amig keszen all a kovetkezo viz alatti expediciora! Az uzemido viszont akar 56 perc is lehet. De ez meg nem minden – a keszulek tapegysegkent is funkcionalhat. Segitsegevel okostelefonjat vagy laptopjat akar 100 watt teljesitmennyel is feltoltheti.





5.jpg



Beleertve




  • Subnado viz alatti robogo
  • Segitseg a tartozekok felszerelesehez
  • Szabvanyos huvelykujj vezerlo
  • Ujjvedelem
  • Vallra szerelheto
  • Fogantyu kar
  • Fogantyu osszeszereles
  • Mukodteto komponens
  • Worb M4X8
  • Cserealkatresz O-gyuru tomites 8x2,4
  • 4x tartalek O-gyuru tomites 7,5x1
  • 2x tartalek O-gyuru tomites 26x2


No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.