Lefeet DivePack robogo hatizsak es...
Lefeet DivePack robogo hatizsak es...
Lefeet DivePack robogo hatizsak es...

Lefeet DivePack robogo hatizsak es kiegeszitok

2470007
Raktáron
649,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Gyarto: Lefeet

Modell: Bal lab: DivePack

Anyaga: 500DPVC + halos szovet

Urtartalom: 45 l

A hatizsak meretei: 50 x 18 x 40 cm

Akkumulator taska meretei: 18 x 10,5 x 9,5 cm

 

Robogo butorok es kiegeszitok DivePack Lefefeet DivePack

Lehetoseget kap az S1 Pro viz alatti robogo kenyelmes szallitasara a szukseges tartozekokkal egyutt. A Lefeet marka praktikus hatizsakja segit ebben! Az akar 45 literes urtartalommal mindent konnyeden elhelyezhet, amire szuksege van, a vizallo zsebek pedig lehetove teszik az olyan targyak biztonsagos szallitasat, mint a telefon, a fejhallgato vagy a kulcsok. A keszletben ket taska is talalhato a robogo akkumulatorainak. Mindegyik vizallo, es helyet biztosit az akkumulatornak es a toltonek.

1.jpg

Jol atgondolt dizajn

A hatizsak tartos es kopasallo anyagokbol keszult, igy sokaig jol fog szolgalni. Ket vizallo zsebbel is rendelkezik – ne aggodjon amiatt, hogy okostelefonja vagy egyeb apro targyak nedvesek vagy megserulnek! A termeket ergonomikus kialakitasa is megkulonbozteti - a puha vall es a csipoov paratlan kenyelmet kinal. Sot, ha viz kerul a hatizsakba, azt egy specialis rekeszbe gyujtik – ne aggodj, hogy kiomlik. Ezenkivul barmikor konnyeden kiuritheti!



5.jpg

Nagy kapacitasu



A hatizsak urtartalma akar 45 liter is - nem csak a robogot, hanem a BCD-t, a fogantyukat es egyeb kiegeszitoket is konnyeden elhelyezheti. Mindket oldalan halos zsebek talalhatok az uszonyok szallitasara. A termek belsejeben negy tepozaras pant is talalhato, amelyek biztositjak felszerelesenek stabilitasat szallitas kozben. De ez meg nem minden – a hatizsak egy nagy cipzarral nyilik, igy egyszeruen es gyorsan hozzaferhet az alapveto felszerelesekhez.

3.jpg

Beleertve





  • Hatizsak
  • Akkumulator taska x2

3 elem
No reviews

Ez még talán érdekelhet

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.