• Új
ASIWO MAKO elektromos uszodeszka,...
ASIWO MAKO elektromos uszodeszka,...
ASIWO MAKO elektromos uszodeszka,...
ASIWO MAKO elektromos uszodeszka,...

ASIWO MAKO elektromos uszodeszka, 2500 mAh, 1,5 m/s, kék vagy sárga

22470014
Raktáron
1 340,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Gyarto: ASIWO

Nev: MAKO

Modell: EL-KB-01-B

Szin:kék vagy sárga

Sebesseg:

Probald meg a lassut: ok. 0,6 m/s;

Tryb Kozep: ok.1 m/s;

Gyors proba: ok. 1,5 m/s;

Nyom:

Probald meg a lassut: ok. 3,5 kgf;

Probald ki a Kozepsot: ok. 5,5 kgf;

Gyors proba: ok. 8 kgf;

Uzemelesi ido:

Probald meg a lassut: ok. 60 perc;

Probald ki a Kozepsot: ok. 30 perc;

Gyors proba: ok. 18 perc;

Akkumulator: Li-ion 18650 37 V / 2,5 A

Nevleges kapacitas: 2500 mAh

Nevleges energia: 92,5 Wh

Toltesi ido: Korulbelul 3-4 ora

Akkumulator sulya: 0,9 kg

Tolto bemeneti feszultsege: AC 110-220 V 50/60 Hz

Tolto kimeneti

Szín
  • Kék
  • Sárga

 

ASIWO MAKO elektromos uszodeszka

Meg tobb szorakozast kinal a kovetkezo medencehez vagy tengerparti kirandulashoz. Az ASIWO MAKO elektromos uszodeszka fantasztikus szorakozast nyujt, es lehetove teszi, hogy elvezze a dinamikus utazast a vizben. Kivalo felhajtokepessegevel es korulbelul 1,5 m/s-ig terjedo maximalis sebessegevel tunik ki. Ezenkivul 3 sebessegfokozat kozul valaszthat, es konnyen kezelheto, akar 60 perces uzemidovel. Konnyu es praktikus kialakitasa is van - a szallitas nem jelent problemat Onnek.

1.jpg

Fiataloknak es idoseknek

A MAKO elektromos tabla szinte barmilyen koru felhasznalo szamara tokeletes - felnotteknek es gyerekeknek egyarant. Teljesen zart hajtasrendszerrel es lekerekitett elekkel rendelkezik, ami biztonsagossa teszi a hasznalatat. Ezenkivul az automatikus leallito mechanizmus leallitja az egyseget, ha veletlenul leejti a keszuleket, igy biztos lehet benne, hogy nem uszik el Ontol. Mindez azt jelenti, hogy a MAKO tabla tokeletes felszerelese lehet az egesz csaladnak!

5.jpg

Konnyu, hordozhato kivitel

A tabla szallitasaval kapcsolatos problemaktol nem kell tartani. A keszulek sulya mindossze 2,6 kg, meretei korulbelul 487 x 380 x 155 mm. Igy konnyen magaval viheti barhova – peldaul strandra, tohoz vagy medencehez.

4.jpg

Munkaido akar 60 perc

A MAKO-val a szorakozas nem er veget tul hamar. A tabla egy nagy teljesitmenyu, 2,5 Ah-s akkumulatorral van felszerelve, amely lehetove teszi, hogy egyetlen toltessel akar 60 percig is hasznalhato legyen. Raadasul mindossze 3-4 orara van szuksege a keszulek feltoltesehez. Igy viszonylag rovid idon belul folytathatja kalandjait a vizen!

2.jpg

3 sebessegfokozat kozul valaszthat

Az ASIWO MAKO 3 sebessegszint kozul valaszthat - korulbelul 0,6 m/s, 1 m/s es 1,5 m/s. Ez idealissa teszi a kulonbozo tapasztalati szinttel rendelkezo felhasznalok szamara! Amikor uszni tanulsz, a legalacsonyabb sebesseg remekul fog mukodni, es ha at akarsz ugrani a vizen es erezni a szelet a hajadban, valaszd a legmagasabbat!

3.jpg

Konnyu kezelhetoseg

Ezenkivul a tabla mukodtetese nem okoz problemat. Egyszeruen doljon neki a mellkasanak, majd nyomja meg es tartsa lenyomva mindket oldalon a gombokat az inditashoz. Meg akarod allni? Csak engedje el barmelyik gombot, es a tabla leall.

7.jpg

Figyelem a reszletekre

A deszka kivalo felhajtoerovel rendelkezik, igy problemamentesen lebeghet. Ez azt jelenti, hogy uszni tanulni is kivalo lesz! Emellett a keszulek a legmodernebb meghajtorendszerrel van felszerelve, akar 300 watt teljesitmennyel, ami hatekony, megbizhato teljesitmenyt jelent.

6.jpg

Beleertve

  • Elektromos uszodeszka
  • Ujratoltheto elem
  • Adapter
  • Hasznalati utasitas

10 elem
652726572295
EL-KB-01-Y
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.