• Nou
Placa electrica de inot ASIWO MAKO,...
Placa electrica de inot ASIWO MAKO,...
Placa electrica de inot ASIWO MAKO,...
Placa electrica de inot ASIWO MAKO,...
Placa electrica de inot ASIWO MAKO,...

Placa electrica de inot ASIWO MAKO, 2500mAh, 1.5m/s, albastra sau galbena

2470013
in stoc
1.340,00 lei
Cu TVA

Specificatii:

Producator: ASIWO

Nume: MAKO

Model: EL-KB-01-B

Culoare: albastra sau galbena

Viteza:

Tryb Slow: ok. 0,6 m/s;

Tryb Middle: ok.1 m/s;

Tryb Rapid: ok. 1,5 m/s;

Impingere:

Tryb Slow: ok. 3,5 kgf;

Tryb Middle: ok. 5,5 kgf;

Tryb Rapid: ok. 8 kgf;

Timp de functionare:

Tryb Slow: ok. 60 min;

Tryb Middle: ok. 30 minute;

Tryb Rapid: ok. 18 min;

Akumulator: Li-ion 18650 37 V / 2,5 A

Capacitate nominala: 2500 mAh

Energie nominala: 92,5 Wh

Timp de incarcare: Aproximativ 3-4 ore

Greutatea bateriei: 0,9 kg

Tensiune de intrare incarcator: AC 110-220 V 50/60 Hz

Tensiune de iesire a incarcatorului: DC

Culoare
  • Albastru
  • Galben

 

Placa de inot electrica ASIWO MAKO

Ofera si mai multa distractie la urmatoarea excursie la piscina sau la plaja. Placa electrica de inot ASIWO MAKO va va oferi divertisment fantastic si va va permite sa va bucurati de o plimbare dinamica in apa. Se remarca prin flotabilitatea excelenta si viteza maxima de pana la aproximativ 1,5 m/s. De asemenea, va permite sa alegeti dintre 3 niveluri de viteza si este usor de operat, cu o durata de functionare de pana la 60 de minute. De asemenea, are un design usor si la indemana - transportul nu va fi o problema pentru tine.

1.jpg

Pentru mici si mari

Tabla electrica MAKO este perfecta pentru utilizatorii de aproape orice varsta - atat adulti, cat si copii. Are un sistem de antrenare complet inchis si margini rotunjite, ceea ce il face sigur de utilizat. In plus, mecanismul de oprire automata opreste unitatea daca renunti accidental la dispozitiv, oferindu-ti increderea ca acesta nu va pluti departe de tine. Toate acestea inseamna ca placa MAKO poate fi echipamentul perfect pentru intreaga familie!

5.jpg

Design usor, portabil

Nu va fie teama de problemele legate de transportul placii. Aparatul cantareste doar 2,6 kg, iar dimensiunile lui sunt de aproximativ 487 x 380 x 155 mm. Acest lucru face usor sa-l iei cu tine oriunde vrei - de exemplu, la plaja, lac sau piscina.

4.jpg

Timp de lucru de pana la 60 de minute

Cu MAKO, distractia nu se va termina prea repede. Placa este echipata cu o baterie puternica de 2,5 Ah, care va permite sa o utilizati pana la 60 de minute la o singura incarcare. Mai mult, aveti nevoie doar de aproximativ 3-4 ore pentru a incarca dispozitivul. Asa ca iti poti continua aventurile pe apa intr-un timp relativ scurt!

2.jpg

3 niveluri de viteza din care sa alegeti

Reglati functionarea placii la nevoile dvs. ASIWO MAKO ofera 3 niveluri de viteza din care sa alegeti - aproximativ 0,6 m/s, 1 m/s si 1,5 m/s. Acest lucru il face ideal pentru utilizatorii cu diferite niveluri de experienta! Cand inveti sa inoti, cea mai mica viteza va functiona grozav, iar daca vrei sa sari prin apa si sa simti vantul in par, alege-o pe cea mai mare!

3.jpg

Operare usoara

De asemenea, operarea placii nu va va cauza nicio problema. Pur si simplu sprijiniti-va pieptul de el, apoi apasati si mentineti apasate butoanele de pe ambele parti pentru a porni. Vrei sa te opresti? Doar eliberati orice buton si placa se va opri din miscare.

7.jpg

Atentie la detalii

Placa are o flotabilitate excelenta, astfel incat sa puteti pluti fara probleme. Aceasta inseamna ca va fi grozav si pentru a invata sa inoti! In plus, dispozitivul este echipat cu un sistem de propulsie de ultima generatie cu o putere de pana la 300 de wati, ceea ce se traduce printr-o performanta eficienta, fiabila.

6.jpg

Inclus

  • Placa electrica de inot
  • Baterie reincarcabila
  • Adaptor de alimentare
  • Manual de utilizare

10 Produse
652726572271
EL-KB-01-B
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.