Lampa suspendata ORBIS, aluminiu,...
Lampa suspendata ORBIS, aluminiu,...
Lampa suspendata ORBIS, aluminiu,...
Lampa suspendata ORBIS, aluminiu,...
Lampa suspendata ORBIS, aluminiu,...

Lampa suspendata ORBIS, aluminiu, negru, gri sau alb

2220044
in stoc
149,00 lei
Cu TVA

Specificatii:

Bec: GU10, 1x40W, 1x12W LED, 50-60Hz, ~220-230V, IP20, aparat clasa I

Becul nu este inclus.

Dimensiuni: 10/10/110 cm

Dimensiune abajur: 10/10 cm

Material: aluminiu

Culoare: negru, gri sau alb

Culoare
  • Gri
  • Alb
  • Negru

 

Lampa suspendata ORBIS

Cauti iluminat pentru un interior modern? Faceti cunostinta cu colectia ORBIS: lampi minimaliste cu pandantiv, cu un design simplu si functional. Fie ca sunt instalate individual sau intr-un set, acestea va vor permite sa creati un aranjament frumos in interiorul dumneavoastra!

Usor de curatat

O simpla stergere cu o carpa este suficienta pentru a curata lampa de praf. Lampa suspendata ORBIS are o forma simpla si usor de intretinut. Spune-ti adio sesiunilor lungi de curatare!

Instalare rapida si practica

Puteti monta lampa ORBIS pe tavan rapid si fara efort. Instalarea practica inseamna ca dureaza doar cateva minute pentru a te bucura de stralucirea frumoasa in intreaga camera.

Multe optiuni de aranjare

Te intrebi daca aceasta lampa cu pandantiv se va potrivi cu interiorul tau? Nu trebuie sa va faceti griji! Modelul ORBIS este disponibil nu doar in 3 variante de culoare de baza, ci si in beton - pentru o atmosfera industriala, sau cu finisaj din lemn natural - pentru interioare calde scandinave sau rustice. Avem o versiune pentru fiecare stil! Datorita lungimii reglabile a cablului, puteti crea o compozitie unica cu mai multe lampi in orice camera.

Durabilitate ridicata

Spune-ti la revedere grijilor legate de spargerea lampii sau de calitatea scazuta a acesteia. Lampa ORBIS este realizata din aluminiu gros (5 mm), asigurand o utilizare pe termen lung fara riscul de deteriorare.

Mai multe culori si texturi din care sa alegeti

Puteti alege dintre mai multe versiuni ale lampii cu pandantiv ORBIS: alb, negru si gri, vopsite cu o metoda de vopsire cu pulbere. Datorita schemei de culori universale si uniforme, puteti potrivi cu usurinta lampa cu interiorul dvs. Exista si versiuni ale acestui model din lemn natural si beton - verificati-le!

Orice culoare si putere

Preferi lumina calda sau rece? Vrei sa difuzeze usor intunericul sau sa ilumineze bine intreaga camera? Nu te poti decide? Cu lampa ORBIS, nu trebuie sa faceti compromisuri: datorita becurilor interschimbabile GU10*, puteti obtine exact efectul dorit. Alege orice culoare si putere de lumina si bucura-te de atmosfera de vis in interiorul tau. *becul nu este inclus

Inlocuire usoara a becului

Cand becul se sparge, pur si simplu inlocuiti-l - rapid, ieftin si in orice moment. Datorita folosirii becurilor LED interschimbabile, nu suportati costurile de inlocuire a intregii lampi, asa cum este cazul modulelor LED. O solutie economica si convenabila.

Culoare
Alb
Gri
Negru
54 Produse
5902622425078
SL.0052
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.