Artillery X3 Pro 3D nyomtato, 150-200...

Artillery X3 Pro 3D nyomtato, 150-200 mm/s, szines kepernyo

2480001
Raktáron
1 239,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Gyarto: Artillery

Modell: X3 Pro

Vaz anyaga: fem + ABS

Suly: 10,9 kg

Meretek: 448 × 248 × 500 mm

Nyomtatasi meret: 240 × 240 × 260 mm

Max. nyomtatasi sebesseg: 300 mm/s

Javasolt sebesseg: 150-200 mm/sec

Fuvoka: 0,4 mm

Izzoszal: 1,75 mm

Kompatibilis filmek: PLA, ABS, TPU, PETG

Max. fuvoka homerseklete: 300°C

Nyomtatasi platform: PEI magneses rugoacel

Max. tuzter homerseklete: 100°C

Tapellatas tuzterrel: DC24V-200W

Gep tapellatasa: DC24V-300W

Alaplap tipusa: STM32-bit

Tamogatott nyelvek: 8

Csatlakozasi mod: TF kartya, Type-C kabel

Erintokepernyo: 4,3 huvelykes szines erintokepernyo

 

Artillery X3 Pro 3D nyomtato




Az Artillery X3 Pro 3D nyomtato egy olyan eszkoz, amely a fejlett technologiat a megbizhatosaggal es teljesitmennyel otvozi. Emiatt idealis eszkoz mindazok szamara, akik ertekelik a minoseget es a pontossagot a 3D nyomtatasi folyamat soran. Az X3 Pro ugy jott letre, hogy megfeleljen a profik es az amatorok igenyeinek. Ez a modell kivalo valasztas a felhasznalok szeles kore szamara.




2.jpg




Atgondolt tervezes




A massziv fem es ABS keret szilard alapot biztosit az X3 Pro nyomtatohoz. Ez a kialakitas garantalja a keszulek stabilitasat, ami kulcsfontossagu a pontos es preciz nyomtatashoz. Ennek eredmenyekent a felhasznalok biztosak lehetnek abban, hogy terveik a legnagyobb precizitassal keszulnek. A robusztus kialakitas ellenere azonban az X3 Pro nyomtato viszonylag konnyu, mindossze 10,9 kg-ot nyom. Kompakt meretei (448 × 248 × 500 mm) megkonnyitik a szallitast es barhol torteno felszerelest. Ez azt jelenti, hogy barhol is van, dolgozhat a projektjein.




5.jpg




Lenyugozo nyomatok




A nagy munkafelulet lehetove teszi lenyugozo modellek kesziteset akar 240 × 240 × 260 mm-ig. Ezenkivul a 300 mm/s-os maximalis nyomtatasi sebesseg lehetove teszi a munka gyors befejezeset, ami professzionalis es amatorok szamara egyarant fontos. Megjegyzes: Az ajanlott nyomtatasi sebesseg 150-200 mm/s.




4.jpg



Nagy teljesitmenyu izzoszal




A 0,4 mm atmeroju fuvoka es az 1,75 mm atmeroju filamentek tartoja lehetove teszi a kulonbozo anyagok, peldaul PLA, ABS, TPU es PETG sokoldalu felhasznalasat. A 300°C-os maximalis fuvoka-homerseklet azt jelenti, hogy a valasztott anyagtol fuggetlenul teljes mertekben iranyithatja a nyomtatasi folyamatot. A dupla fogazott kerekekkel ellatott kozvetlen extruder garantalja a filament sima es pontos extrudalasat, ami jobb nyomtatasi minoseget eredmenyez. Ez a megoldas biztositja az allando anyagutanpotlast es minimalizalja a dugulasveszelyt.




6.jpg




Preciz es stabil platform




A nyomtatasi platform kulcsfontossagu elem, amely biztositja a kivalo tapadast es az egyenletes hoeloszlast. Ez nagyban megkonnyiti es javitja a nyomtatas minoseget. Az X3 Pro 49 intelligens automatikus szintezesi ponttal rendelkezik, ami sokkal konnyebbe es gyorsabba teszi az asztal kalibralasi folyamatat. Ez lehetove teszi a felhasznalok szamara, hogy kivalo nyomtatasi eredmenyeket erjenek el anelkul, hogy bonyolult kezi beallitasokra lenne szukseg.




8.jpg




Fejlett technologiak




A 32 bites STM32 alaplapnak koszonhetoen az X3 Pro nyomtato zokkenomentesen es hatekonyan mukodik. 8 nyelvet tamogat, ami megkonnyiti a kulonbozo regiokbol szarmazo felhasznalok szamara a keszulek hasznalatat. A 4,3 huvelykes szines erintokepernyon intuitiv es kellemes a navigacio es a nyomtato konfiguralasa.




9.jpg




Megbizhato stabilitas




A kettos Z-tengely es a kettos motor kivalo stabilitast es nagyobb nyomtatasi pontossagot biztosit meg bonyolultabb kialakitasok eseten is. Ez biztositja, hogy a tervezes minden eleme pontos es rendeltetesszeru legyen.




3.jpg

18 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.