Artillery X3 Plus 3D nyomtato,...
Artillery X3 Plus 3D nyomtato,...
Artillery X3 Plus 3D nyomtato,...
Artillery X3 Plus 3D nyomtato,...
Artillery X3 Plus 3D nyomtato,...

Artillery X3 Plus 3D nyomtato, 150-300 mm/s, 300 W

2480004
Raktáron
1 599,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Gyarto: Artillery

Modell: X3 Plus

Vaz anyaga: fem + ABS

Suly: 13,4 kg

Meretek: 507 × 492 × 650 mm

Nyomtatasi meret: 300 × 300 × 400 mm

Max. nyomtatasi sebesseg: 300 mm/s

Javasolt sebesseg: 150-200 mm/sec

Fuvoka: 0,4 mm

Izzoszal: 1,75 mm

Kompatibilis filmek: PLA, ABS, TPU, PETG

Max. fuvoka homerseklete: 300°C

Nyomtatasi platform: PEI magneses rugoacel

Max. tuzter homerseklete: 100°C

Tapellatas tuzterrel: DC36V-300W

Gep tapellatasa: DC24V100W + DC36V300W

Alaplap tipusa: STM32-bit

Tamogatott nyelvek: 8

Csatlakozasi mod: TF kartya, Type-C kabel

Erintokepernyo: 4,3 huvelykes szines erintokepernyo

 

Artillery X3 Plus 3D nyomtato



Az Artillery X3 Plus 3D nyomtato egy olyan eszkoz, amely a fejlett technologiat a megbizhatosaggal es teljesitmennyel otvozi. Ezaltal idealis eszkoz mindazok szamara, akik ertekelik a minoseget es a pontossagot a 3D nyomtatasi folyamatban. Az X3 Plust ugy hoztak letre, hogy megfeleljen a szakemberek es a rajongok igenyeinek. Ez a modell kivalo valasztas a felhasznalok szeles kore szamara.




2.jpg




Atgondolt tervezes




A robusztus fem es ABS vaz szilard alapot biztosit az X3 Plus nyomtatohoz. Ez a kialakitas garantalja a keszulek stabilitasat, ami kulcsfontossagu a pontos es preciz nyomtatashoz. Ennek eredmenyekent a felhasznalok biztosak lehetnek abban, hogy terveik a legnagyobb precizitassal keszulnek. A robusztus kialakitas ellenere az X3 Plus nyomtato viszonylag konnyu, mindossze 13,4 kg-ot nyom. Kompakt meretei (507 × 492 × 650 mm) megkonnyitik a szallitast es barhol torteno felszerelest. Ez azt jelenti, hogy barhol is van, dolgozhat a projektjein.




5.jpg




Lenyugozo nyomatok




A nagy munkaterulet lehetove teszi lenyugozo modellek kesziteset akar 300 × 300 × 400 mm-ig. Ezenkivul a 300 mm/s-os maximalis nyomtatasi sebesseg lehetove teszi a munka gyors befejezeset, ami professzionalis es amatorok szamara egyarant fontos. Megjegyzes: Az ajanlott nyomtatasi sebesseg 150-200 mm/s.




7.jpg




Nagy teljesitmenyu izzoszal




A 0,4 mm atmeroju fuvoka es az 1,75 mm atmeroju filamentek tartoja lehetove teszi a kulonbozo anyagok, peldaul PLA, ABS, TPU es PETG sokoldalu felhasznalasat. A 300°C-os maximalis fuvoka-homerseklet azt jelenti, hogy a valasztott anyagtol fuggetlenul teljes mertekben iranyithatja a nyomtatasi folyamatot. A dupla fogazott kerekekkel ellatott kozvetlen extruder garantalja a filament sima es pontos extrudalasat, ami jobb nyomtatasi minoseget eredmenyez. Ez a megoldas biztositja az allando anyagutanpotlast es minimalizalja a dugulasveszelyt.




3.jpg




Preciz es stabil platform




A nyomtatasi platform kulcsfontossagu elem, amely biztositja a kivalo tapadast es az egyenletes hoeloszlast. Ez nagyban megkonnyiti es javitja a nyomtatas minoseget. Az X3 Plus 49 intelligens automatikus szintezesi ponttal rendelkezik, ami sokkal konnyebbe es gyorsabba teszi az asztali kalibralasi folyamatot. Ez lehetove teszi a felhasznalok szamara, hogy kivalo nyomtatasi eredmenyeket erjenek el anelkul, hogy bonyolult kezi beallitasokra lenne szukseg.




9.jpg



Fejlett technologiak




A 32 bites STM32 alaplapnak koszonhetoen az X3 Plus nyomtato zokkenomentesen es hatekonyan mukodik. 8 nyelvet tamogat, ami megkonnyiti a kulonbozo regiokbol szarmazo felhasznalok szamara a keszulek hasznalatat. A 4,3 huvelykes szines erintokepernyon intuitiv es kellemes a navigacio es a nyomtato konfiguralasa.




4.jpg



Megbizhato stabilitas




A kettos Z-tengely es a kettos motor kivalo stabilitast es nagyobb nyomtatasi pontossagot biztosit meg bonyolultabb kialakitasok eseten is. Ez biztositja, hogy a tervezes minden eleme pontos es rendeltetesszeru legyen.




1.jpg

55 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.